Shoppingtur

Japp det blev en liten shoppingtur idag. Vi åkte till överby, tvättade bilen sen blev det shopping. Eller aa, först var vi förbi på mitt gamla jobb på centralen. Jesper skulle dit och tömma sitt förarkort så jag passade på att gå in och säga hej. Det är helt otroligt hur trevliga vissa kan bli när man inte träffat dom på ett år. Ha! Aja, shopping blev det lite i alla fall. Jag köpte en body, ett par byxor och 2 par sockar till Tindra. Det ser ut såhär: (Beklagar den dåliga bilden men jag orkade inte ta nya)



Och så köpte jag ett midjebälte till mig själv. Nu får ni se en liten smygtitt på dagens outfit med, haha!



Sen köpte jag även en ny skurmopp och ett 4-pack med våtservetter på Rusta, men det hör ju inte hit, haha! Men jag är ändå nöjd över dagens shoppingtur. Och nu när jag kom hem har jag även skickat iväg en beställning till net on net. Jag beställde en ny kameraväska och ett uv-filter till det nya objektivet. Så nu är jag fan pank snart, haha! Men det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika runt lite till. innan det är dags för mat.
Ha en fortsatt trevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Eva [Marius mamma]

...tassar förbi och lämnar en hälsning...

2009-03-11 @ 19:29:48
URL: http://skruttisochjag.blogg.se/
Postat av: Jennyli

Kul med shopping =) själv säljer jag massor på tradera nu haha! måste rensa =)



Åååh har du symaskin? Jag har också varit sugen på att sy kläder, men har ingen maskin och än har det inte dykt upp någon i vare sig present, julklapp eller påskägg! Illa ;-)

2009-03-11 @ 22:22:43
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0