En stund för mig själv

Ja Tindra har suttit i min famn hela morgonen. Hon vill verkligen leka, men efter en liten stund lägger hon ner huvudet och bara myser. Det är för underbart! Men nu har hon fått lägga sig i sängen för att vila. Så nu har jag en stund för mig själv. Det är ganska skönt det med faktiskt. Jag känner mig så himla trött idag fastän man har fått sova mer inatt än natten till igår, för den var hemsk! Men Tindra fick en alvedon igår innan sängdags, kanske var därför hon somnade och sov så bra. Inte vet jag, men skönt var det. Och jag kom i säng relativt tidigt igår med! TJOHOO! Tror att jag lade mig runt 22.30-23 nån gång..somnade efter 10 minuter eller nått. SKÖNT! Kan ju bara hoppas att jag fortsätter att kunna somna så fort, för det är ju en sak som jag alltid haft problem med..att somna. Aja, det blir ingen tidig kväll ikväll i alla fall, för ikväll går det MASSA bra program på tv4 fakta, haha! Besatt eller vad?

Nu på morgonen skulle jag behöva ringa några samtal. Ska ringa till kurveröds förskola och tacka nej till dagisplatsen där, för igår ringde dom från vårat förstahandsval och erbjöd plats, så där ska hon gå istället. Är nog bättre med för typ alla ungar på vårat område kommer att gå där, så det kändes bra! Sen ska jag ringa till våran hyresvärd och tacka ja till lägenheten på 57an. Och så ska jag ringa till försäkringskassan och fråga hur många dagar jag har kvar. Man kommer ju fan bosätta sig i den där jävla telefonen. Men men, det är ju nödvändigheter i alla fall. Efter att Jesper vaknat ska jag åka och handla, SJÄLV! Känner att jag behöver komma ut ur lägenheten efter att inte ha varit utanför dörren på flera dagar. Känns som att jag behöver det faktiskt.

Nåja, nu ska jag ta tag i ringandet.
Ha en trevlig dag!
Puss!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hur stor var lägenheten?

Vi kommer flytta från 54 kvm till 92 kvm så det känns verkligen lyxigt! Man har ju prylar överallt när man har barn, känns det som!



Hoppas ni mår bättre snart!

2009-03-04 @ 18:31:33
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Frida

57;an bodde jag o jesper i när vi va småå :D:D

2009-03-04 @ 19:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0