Borås idag!

Ja idag bär det iväg till Borås. Vi ska väl åka runt en tolv halv ett eller något sådant. Tänkte att jag skulle gett Tindra mat innan vi åker så det blir runt den tiden. Ska bli roligt att träffa mina mostrar och alla mina små kusiner igen! Måste komma ihåg att ta med mig bilder från bröllopet med, för det ville dom se, hehe. Men det ska vi nog kunna ordna kanske. Jag kan ju alltid skriva ut bilder också om dom skulle vilja ha dom. Det blir nog bra, så gör jag.

Annars har morgonen sett ut såhär: Tindra vaknade klockan 6, Jesper klev snällt upp och tog Tindra. Sen somnade hon igen vid 8 och då sov vi allihopa till kvart i 10 ungefär, hehe. Det var skönt med lite sovmorgon faktiskt. Så nu kanske Tindra kan somna i bilen påväg till Borås så då får hon sin vilostund där. Vad bra jag planerar, haha.

Nä nu ska jag gå och packa skötväskan och sådär. Blir väl att ta med mig kameran med, hehe. Men glöm inte kika på bilderna här: http://mandarinklyfta.blogg.se/2009/march/hemkommen-fran-fotostudion.html

Ha en underbar dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0