Hemkommen från fotostudion!

Ja då har man precis kommit hem. Har hunnit kolla igenom alla bilder med. Tror att det blev 157 stycken totalt, haha.
Men vissa av bilderna blev jag nöjd med i alla fall. Det är faktiskt rätt svårt att fota i studio, man måste få in rätt ljus och allt såntdär. Rätt inställningar i kameran, rätt inställningar på blixtarna, sen ska man lyckas att pricka in rätt så att inte allt runt omkring syns! Ooh, men så kul det ääär! Tänkte faktiskt publicera några av bilderna. Säg gärna vad ni tycker..! Jag vill gärna ha tips på vad man kan göra bättre till nästa gång om ni har något att påpeka, så var inte rädd för att ge kritik! För en nästa gång blir det! Närmare bestämt den 8 april, hehe. Nåja här kommer bilderna!





















Sådär, det var dom det. Ursäkta att det blev så många bilder, men men ni behöver ju inte glo på dom om ni inte vill, hehe. Men jag är i alla fall ganska nöjd! Så kom gärna med tips om det är någonting som jag kan göra bättre till nästa gång! Nu ska jag se Let´s dancefinalen! Så jag avslutar med en bild till. Tänkte bara visa hur det ser ut i studion, hehe! Ha en trevlig kväll!



BEHIND THE SCENE!

Kommentarer
Postat av: Emelie

åh vad duktig du är!! :D nästan så man kan be dig ta lite kort på mig ;P för inte ens jag som är skit ful på bilder skulle se ful ut om dom tog kort! :D <3

2009-03-27 @ 21:47:31
URL: http://emeliesbaby.blogg.se/
Postat av: Jennie - mamma till Oliver ♥

jaha okej. Är du tsms med Thindras pappa?

Fina bilder :)

2009-03-27 @ 22:43:18
URL: http://jennieocholiver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0