Framme i norr..men inte utan trubbel..

Nja, jag visste väl att nått skulle uppstå. Alltid är det väl nått? I alla fall när det gäller mig. Bilen gick bra ett tag, sen sluta servon fungera, happ?! Sen bromsbelägget fram är förmodligen skort..happ igen?! Och vart fan får man tag på ett bromsbelägg på en valborgsmässoafton? Får väl se om vi kör den bilen hem annars kommer vi åka hem i en skruttig volvo 440 och ha den tills Pelle kommer ner med bussen. Guuud vad trött jag blir på allt för tillfället. Vill fan bara sova! Men Jesper och Pelle ska höja upp bilen och kolla hur belägget och sånt ser ut så får vi väl se om det går att lösa på nått sätt.

Tatueringar har vi hunnit med i alla fall. Jesper var först ut med att fylla i sin och den blev toppenbra tror jag! Han skippade dock att åka med till Kristian när det var min tur. Dels hade han ju inte sovit på över 24 timmar så han ville sova en stund och sen orkade han inte riktigt med att plåga sig ännu mer, hehe. Förstår honom! Jag plågade mig dock en stund så nu pryder även Mollys namn min kropp och även lite till krimskrams. Ska lägga upp lite bilder så fort vi kommer hem. Typ på söndag om jag orkar.

Nu är jag skittrött och skithungrig! Har inte hunnits med någon mat idag. Hade tänkt gå ut och äta när vi kom tillbaka från pappa och farfar (som vi tog en blixtvisit hos) men då blev det ju skit med bilen så allt jag ätit idag är en baguette från subland i bilen påväg till Kristian typ, hehe. Aja, det blir nog bra! Önska oss lycka till nu..vi lär behöva det..

Första och sista!

Förmodligen kommer detta bli första och sista inlägget idag. Kommer ha fullt upp med allt annat. Handla ska jag åka och fixa själv för jag vill att Jesper ska sova länge idag med tanke på att han inte kommer sova nått inatt då vi åker inatt. Klockan 4 kommer våran skjuts och faan det påminde mig. Jag glömde ju för sjutton boka bussbiljetterna igår. Får göra det direkt så jag hinner inte skriva mer nu.. Ha en trevlig dag! Ska försöka uppdatera imorn!

Ojdå!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering! Om man nu anser att dålig uppdatering är att jag inte skrivit något sen igårkväll, hehe. Hur som hellst så har dagen gått fort. Alex och Samme har åkt hem och jag sitter här och planerar våran fredag i Piteå. Vi har kommit fram till att vi ska sova på hotell! Dels för att kunna lägga oss när vi vill utan att bli störda, speciellt med tanke på att Jesper inte kommer hinna sova nått mellan torsdag-fredag eftersom han jobbar. Sen är det ju helt underbart att kliva upp och käka en hotellfrukost, hehe.

En annan rolig sak som börjat hända idag, Molly har börjat hitta sina fossingar, hehe. Hon försöker greppa tag i dom men tappar dom lika fort, hehe. Och nu om hon ligger på mage och kikar och råkar vända sig så blir hon fly förbannad när hon inte tar sig tillbaka, haha! Men hon kommer nog snart på knixet för nu gungar hon fram och tillbaka när hon försöker rulla till mage igen. Hon förflyttar sig otroligt mycket med. Antagligen när hon försöker snurra. Kan lägga henne på ena sidan täcket på golvet och en stund senare är hon på andra sidan, hehe. Nu börjar utveckligen verkligen ta fart! Hon fick även testa lite gröt idag. Det var både roligt och hon verkade faktiskt gilla det! Ska visa lite bilder sen om jag orkar sätta mig vid den andra datorn. Annars kommer dom imorn!

Nää nu ska jag kika vidare! Ha en trevlig kväll gott folk!

Vårtecken på annorlunda vis!

Jag begav mig ut en snabbis för att hämta några krokusar. Men bara för att jag letade så hittade jag inga! Morr! Så jag tog in en påsklilja och...påskliljor i miniformat (kommer inte ihåg vad dom heter..). Smällde upp fototältet och testade mig fram. Testade dock bara 2 olika bakgrunder men jag vette sjutton om resultatet blev så bra. Här har ni tre bilder. Säg gärna vad ni tycker!



Kanske mindre lyckat att ha en röd bakgrund..! Blev både gulstick och rödstick till max..fast det kanske blev bildens tjusning..hrmf..

Sen bytte jag till vit bakgrund..





Vet inte om det blev så mycket bättre faktiskt. Kanske skulle testat svart med? Men det får bli en annan gång, orkar inte nu!

Första skrattet!

Har ju glömt skriva om det. Häromdagen när Molly låg och tjoade i sängen så gick jag in till henne, då skrattade hon! Hon har ju gjort sånna gulliga läten och tjoanden när hon varit glad och sådär men inte riktigt kommit ett riktigt skratt. Men då skrattade hon. Samma idag. Jag gullade och pussade henne på kinden och då log hon så jag fortsatte busa och då skrattade hon igen och igen och igen, hehe! Gullunge! 

Sen tänkte jag bara skriva lite, ifall ni inte redan lagt märke till det så har jag lagt in lite bilder och text i menyn på vänster sida. Såg så tråkigt ut med bara text där så fick piffa till det lite. Och appropå designer så ska jag kanske försöka pilla lite med en design ikväll. Jenny Lövgren, om du läser detta skulle du väl kunna skicka lite nya bilder om det är någon du vill ha med i designen? Du har min mail va? Annars är den [email protected]

Vad har vi annars gjort idag? Jaa, vi har suttit och spelat super mario på wii:et hela dagen i princip, hehe. Jag har skitont i min vänstra tumme nu! Och den är svullen, haha! Så det kan gå! Alex och Samme sitter och spelar nu. Får väl se hur länge dom håller på, haha! Men det är ju verkligen skitkul!

Annars finns det inte mycket mer att säga. Som vanligt har jag glömt att vi skulle köpa ersättning idag så jag får nog dra med mig båda barnen imorgonbitti. Jag har till en måltid i alla fall men sen räcker det nog inte till mycket mera. Nåja, mat finns ju bara en bussresa bort..... Ha en fortsatt trevlig kväll!

God morgon!

Idag kan jag verkligen säga att det var en god morgon! Ungarna har väl sovit lite knackigt hela natten p.g.a diverse förkylningar och skit. MEN dom sov desto längre imorse! Klockan 8 klev vi upp, hehe! Tjohooo! Så jag känner mig faktiskt relativt pigg! Gött gött!

Vad händer idag då? Inte en aning faktiskt. Hade tänkt ta en promenad men nu har jag börjat hosta som en annan idiot så jag orkar inte. Även middagen kommer vi strunta i..eller jaa, strunta i att laga i alla fall. Vi gör det så enkelt för oss att vi beställer hem pizza. Hade tänkt käka tacos men ingen av oss orkar åka och handla! Yeah! Och snart..snaaaart kan vi åka och hälsa på folk igen! Ska bli sååå sköööönt! Neeej jag längtar inte aaalls!

Nä jag får nog sluta skriva nu innan detta blir allt för oseriöst. Ha en trevlig dag!

Grattis gubben!

Min gubbe är ett år närmare 30 idag så GRATTIS till han!! Puss på dig älskling! Blir dock inget kalas. Slog ihop det med dopet.

Sjuk..

Då var det min tur då. Jag är sjuk. Kände i lördags att nått inte stod rätt till i min kropp och på kvällen blev jag dålig. Jag är snuvig, hostig och rosslig. Hade aningens feber igår men inget idag i alla fall. Kan ju hoppas att det är snabbt övergående. Ganska tung i huvudet är jag med och nu har jag ju som vanligt tappat smaken också. Egentligen väntar jag bara på att tappa rösten med.. Fast det verkar nästan som att jag klarar mig ifrån det denna gången. Skönt om man slipper det i alla fall.

Men hur som hellst måste vi ut till torp som vanligt. Gud vad jag längtar tills vi får bilen!! För vi har ingen mat hemma. Inte ens frukost! Känns stabilt.. Men Tindra är på dagis så det går rätt fort när vi väl kommer dit. Molly har dock stenslocknat på täcket på golvet så vi får väl se när vi kan åka. Knepiga unge alltså, hehe. Hon ville inte ligga i vagnen fastän hon var trött och hon ville inte ligga i sängen och lyssna på sin sängmobil. Lade henne på golvet och lekte lite med henne och efter ett tag börjar hon gnälla igen, gav henne nappen och då passade det minsann att somna. Lilla skitunge, hehe! Så när hon vaknar blir det mat, påklädning och sen åker vi.

Sen vet jag faktiskt inte vad som händer idag. Det får tiden utvisa. Ha en trevlig dag allihopa!

Nu kommer gocarten!

ÄNTLIGEN fick jag upp bilderna från gocarten. Behöver inte skriva mer än så tycker jag..här är dom bilderna!




Och så bilden på blomman som jag också lovade..


Dopet + gocart!

Jaa, vad kan man skriva om dopet då? Molly skötte sig exemplariskt och gjorde inte ett pip ifrån sig i kyrkan. Trots att alla vill hålla och mysa med henne så var hon aldrig sur eller ledsen fören hon blev hungrig och sen ville sova. Jag är lite förvånad att hon var så glad hela tiden faktiskt för annars har jag märkt att hon är lite känslig för att bli överstimulerad. Men inte ett knyst! Så jag är imponerad. Tindra fick ju lika mycket uppmärksamhet hon och duktig i kyrkan var hon med! Vi hade lite muta med oss, hehe. Men hon satt och sjöng med i psalmerna, hehe. Sen tyckte hon förmodligen att uppmärksamheten inte riktades mot henne så hon satt och sjöng fastän alla hade slutat, hehe. Men hon var i alla fall duktig hon med. Sen blev det ju en hel del bilder med.

Efter dopet och efter att vi lagt ungarna så åkte vi iväg och körde gocart! Alex var hemma och passade barnen. Det är ju skitkul att köra faktiskt men jag måste erkänna att 10 minuter räcker gott och väl. För det slutade med att jag hade skitont i ryggen och nävarna, hehe. Bilder blev det även därifrån. Men allt som allt så kommer jag väl visa runt 60 bilder..så..aa..då har jag ändå sållat ut från 324 bilder men det fattar ni nog att jag verkligen INTE orkar visa, haha! Men men..ska sätta ihop dom i photoshop så att jag slipper lägga in alla en och en..








Haha jaa, jag bjuder på den minen jag har längst ner. Valde bort några bilder på vad Molly fick. Tänkte att jag skulle fixa lite bättre bilder på det sen. Och ta nu inte illa upp på spexbilderna. Vi hade bara allmänt tråkigt när vi hade ställt iordning allting!

Måste bara få bjuda på en bild till. En bild på Felix och Tindra. Tyckte den blev så fin så jag vill visa den i ett stort format!



Vill ni läsa dikterna vi hade med? Denna läste jag:

ETT NYFÖTT BARN
Av: Siv Andersson

Det är som ett mirakel
när ett barn har blivit fött.
- ut kom en liten mänska
som ingen förut mött!

Ett spädbarn är så vackert
och dess doft helt underbar.
Och det är nåt visst med blicken
som är sällsamt vis och klar.

Från den stund man tar emot det
blir inget mer detsamma.
För ett barn förändrar livet
för sin pappa och sin mamma.

Ett sånt hav av ömsint kärlek
som plötsligt väller fram
för detta lilla under
som ännu vägs i gram.


Och denna dikten läste Julia:

ETT GUDBARN

Av: Siv Andersson

Att få ett litet gudbarn

är en gåva och en ära

- att man är så betrodd

att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra

med ett gudomligt band.

Så själsligt är man nära

fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer

av omtänksamma skäl.

För man har fått till uppgift

att se till barnets väl.

Och även i det tysta

finns detta alltid kvar

- att man känner något särskilt

för det gudbarn som man har

Det var allt från dopet. Eller njaa, jag kan väl visa en bild på en blomma som jag fotade i foajén, hehe. Men efter den så kommer bilderna från gocarten!

Nää hörni..bilden på blomman och alla bilder från gocarten får ni se i ett senare inlägg för blogg.se bara gav upp med att ladda upp mina bilder! Förbannades jävla skitsida man har sin blogg på egentligen! Så ha en bra dag tills vi ses igen..!

Imorrn smäller det!

Ja imorn är det äntligen dags för dopet. Ska bli skönt att ha det gjort faktiskt. Så vi kommer bege oss hemmifrån vid 10 för att åka och ställa iordning. Sen ska tårtorna hämtas och sånt. Så det ska bli skönt faktiskt. Sen får vi väl se hur många bilder det kommer bli. Jag har ju lite svårt att fota vårat eget dop liksom men jag ska sätta kameran i händerna på Malin Krewer, hehe. Så jag ska ställa mig i kyrkan och kolla lite hur ljuset är och försöka ställa in inställningarna. Även se om det behövs någon blixt och sådär. Funderar även på om man kanske skulle ta med sig stativet och reflexskärmen och passa på att ta en familjebild när man kan få lite snyggare bakgrund. Men som sagt, vi får se om jag orkar dra med mig allt sånt. Jag och ungarna ska åka buss dit. Blir krångligt att be någon köra oss med bilstolar och allt sånt. Hur som hellst så ska det nog bli trevligt! Men jag kan säga att det kommer bli dålig uppdatering imorn i alla fall. Får se om jag orkar slänga in alla bilder imornkväll eller om ni får se dom på söndag.

Idag då? Ja, min syster och hennes pojkvän har anlänt efter många om och men, haha! Behöver inte gå in på några detaljer.. Sen blev det torp! Har köpt en sängmobil, en klänning(Tindras), en body och strumpbyxor(Mollys) och så en massa mat förståss. Nu ska jag ta fram kläderna som vi alla ska ha på oss imorn och se så att inget är smutsigt eller så, så att jag inte behöver slänga nått i tvättmaskin.

Nä nu får jag nog gå och plocka och packa skötväskor och sånt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Regnig morgon!

Här fick man vakna med spatter på rutorna idag. Måste nog erkänna att det faktiskt var ganska mysigt att vakna till omän man blir något deprimerad då man hör att det faktiskt regnar. Men nu har det slutat och solen spricker igenom molnen så det kan faktiskt bli en rätt mysig dag idag ändå. Vi får väl se hur det blir.

Vi ska i alla fall åka ner till stan en snabbis sen. Vi tänkte åka ner och möta Alex och hennes pojkvän. Sen blir det att åka ut till torp och handla resten för dopet. Plus att jag ska köpa en vit body+strumpbyxor till Molly och en klänning till Tindra som hon kan ha på sig imorn. Har länge tänkt köpa en finklänning till henne men det har aldrig blivit av. Så idag passar väl bra då?

Vi har fått 2 presenter till Molly redan så vi ska faktiskt köpa 2 presenter för dom presenterna, haha! Ni förstår att hon fått pengar va? Först tänkte vi sätta in dom på hennes sparkonto men sen kom vi på att vi kan ju köpa lite saker för dom istället. För vi vill ha en bumbostol till henne eftersom hon gärna vill sitta upp så mycket som möjligt och titta och vara med. Så en sån ska vi köpa plus ett bord till den (som man sätter fast) och sen ska vi även köpa en sängmobil. Så detta får bli presenterna från min mormor och min gammelmormor. Ska ta och ringa dom senare.

Men nu ska jag försöka få skriklisa att somna. Hon är INTE på lika bra humör idag som hon var igår! Tog nog ut segern i förskott.. Ha en trevlig dag!

Bilder på Molly!

Här kommer några bilder enbart på Molly. Titta här vad hon kan! (Dock bara några sekunder innan hon tippar..)


(Skyller det dåliga fotandet på Jesper, moahaha! För som ni ser sitter jag mittemot Molly..)

Min lilla knubbsäl, hehe. Som äntligen ska döpas på lördag! Hittade inte dopklänningen som vi döpte Tindra i så nu ska vi få låna dopklänningen som deras far (bland annat) är döpt i. Blir säkert jättebra!

Här kommer några fler bilder som jag tog idag..



Nästkommande bild var en sann lyckoträff, hahaha!









Fråga mig inte vad hon gjort vid ena ögat på dom övre bilderna. Hon var illröd! Men gissar på att hon bara gnuggat sig. Min vackra bebis som faktiskt har varit på strålande humör hela dagen! Hon har nu för 3e kvällen i RAD somnat utan skrik och utan gråt! Kanske någon som håller på att vänja sig vid sängen? Ingen kunde vara mer nöjd än mig i alla fall.

Men nu ska jag i alla fall sova. Ögonen faller ihop! Natti natti på er!

Beautiful morning!

Solen skiner (än så länge) och det blåser inte speciellt mycket. Tänk om detta vädret kunde hålla i sig. Det är inte ett moln på himlen! Men om det blir som dom senaste dagarna så slår det om runt lunch tiden och blir molningt och tråkigt. Men vi håller tummarna på att det inte blir så. För gud vad skönt det hade varit med sol hela dagen. Men nu skiner fortfarande solen och det börjar bli varmare. Men med tanke på att det snöade igår så är det lite kyligt.

Nu ska jag skicka iväg Jesper och handla. Vi ska käka lasagne idag, mums! Det var längesen vi åt det faktiskt. Sen ska vi hämta Tindra på dagis och det första hon kommer tjata om är ju självklart glass, hehe. Skulle behövt duscha med men det är väl ingen idé eftersom det förmodligen blir träning ikväll. Så jag kan duscha ikväll istället.

Imorn har vi endel att stå i. Ska åka och handla allt inför dopet och ska även köpa en finklänning till Tindra som hon kan ha på sig på dopet. Nåja, vi får se vad vi hittar.

Nä nu ska jag starta en diskmaskin i alla fall. Ha en fortsatt trevlig dag!

Kväll igen..

Vad sjutton ska man hitta på. Jag skulle nog ha tränat när jag var taggad för 10 minuter sen..men nu orkar jag inte. Nu blev jag för slö. Så jag sitter kvar här istället. Sitter och sneglar lite på förlossningskliniken. Men det är inte lika intressant längre..ääh skit samma. Här kommer en liten lista..

dagens låt: Magnus Uggla - Du och jag mot hela världen
dagens klädsel: Mjukisbyxor och en tjocktröja
dagens skor: Foppisar
dagens frisyr: Utsläppt och blondt, haha!
dagens mat: McD
dagens händelse: Molly somnade utan skrik och gråt!!
dagens planer: Stan coh hasselbacken men vädret har varit kasst..
dagens vill ha: Ett bättre objektiv med bättre ljusstyrka..men dom är sjuklt dyra..
dagens saknad: En bil!
dagens tråkigaste: Vädret..det har snöat och regnat och haglat..suck..
dagens roligaste: Tindra som fick köpa glass från glassbilen.
dagens dummaste: Min handled som än en gång är lindad..
dagens köp: Mat
dagens godis: En glass
dagens mående: Mensvärk och allmänt trött.
dagens äckligaste: Hmm..vet faktiskt inte..tycker inte att det finns så mycket som är äckligt längre.
dagens sötaste: Tindra som bad om att få hålla i Molly, när hon fick det så gav hon Molly en puss på pannan.
dagens komplimang: Att jag har en sexig rumpa, haha! (Dock av min egen man!)
dagens kärlek: Jesper och mina barn!
dagens dryck: Vatten och saft
dagens telefonsamtal: Ingen har nog ringt mig förutom Jesper, hehe
dagens känsla: Var riktigt arg och less imorse..

Nu ska jag kika vidare för jag orkar inte skriva mer. Är så less på vädret och nu fryser jag..

Glassbilen!

Dagen har väl varit lite sådär. Det blev en tidig middag idag bara för att vi var i stan så jag börjar redan bli hungrig igen. Aja, jag får väl ta mig en macka eller så.

Mamma: Med Thea gick det väl rätt bra. Hon opererades och dom hittade inget som satt fast men hon har fått en rejäl matförgiftning och hade väldigt irriterade tarmar. Men hon lever och mår väl ganska bra efter omständigheterna. Lilla lurvboll!

Nu sitter jag och Tindra och kollar på Bilar (filmen). Hon kom och ville se den. Hon har ju aldrig visat något större intresse för att se annat än Pippi Långstrump men nu börjar hon bli mer och mer intresserad av annat. Jag behövde få städa lite så nu är det gjort. Orkar inte dammsuga idag, får ta det imorn. Men jag ska i alla fall starta en diskmaskin men det kan jag göra efter att ungarna lagt sig. Vi sitter nämligen och väntar på att glassbilen ska komma, hehe. Tindra ska få handla förstår ni. Den ska vara här vid 18.55-19 tiden så då ska vi gå ut. Ska alldeles strax ge Molly sin kvällsmat också så att allt sånt är fixat innan vi går ut. Oj, är klockan redan 18.30? Då får jag nog sätta lite fart! Får se om jag skriver lite mer sen!

Vilken morgon..jag säger upp mig!

Idag har verkligen varit en sån morgon där jag känner att jag vill säga upp mig, nu med det samma! Molly vaknade klockan 5 och tjötade så högt (som vanligt) så att Tindra vaknade. Men jag lyckades få Molly att somna om och det blev även tyst i Tindras rum. En timme senare satte Molly igång igen och då fick jag ge upp för att inte göra min gubbe förbannad för att hon väcker honom. Vi klev upp och Tindra hade ju självklart vaknat hon med eftersom tjötröven inte kan va tyst. Sen har det bara fortsatt. Efter välling/ersättning så har Molly gnällt, gnällt och gnällt. Hon gnällde i famnen, på golvet och i vagnen och jag ville bara slita mitt hår! När Molly väl somnade om så lade jag mig på soffan. Tindra satt i sin stol och kollade på playhouse disney. Jag måste ha somnat för jag fick ett brutalt uppvaknande! Tindra gillade inte att jag sov så hon tog kannan med saft som stod på bordet och hällde den över mig. Tack älskade vän.. Så då var det bara hoppa in i duschen med henne för jag var blöt och kladdig. När vi var klara hade Molly vaknat igen och låg i vagnen och tjötade..gäsp! Sen började Tindra gnälla så jag slängde henne i säng igen och hon sover. Hon är inte van att stiga upp klockan 6 så hon var ju trött även hon. Jag gjorde en flaska till Molly och trodde att hon var hungrig men inte..hon drack några klunkar sen låg hon bara och skratta åt mig. Näe..nu ger jag upp..jag vill sova! Behöver jag säga att jag är på otroligt jävla dåligt humör idag? Har en känsla av att Jesper INTE kommer uppskatta detta..hrmf!

Solen sken även imorse men nu är dessa jävla moln påväg in igen. Det snöade för sjutton igår! SÅ jag kommer inte skriva att vi har fint väder för då kommer det bli dåligt igen. Det kommer regna och snöa och vara skitkallt! Alex, det är lika bra att ni stannar hemma för vi kommer ha mer snö än er när ni väl kommer. Packa långkalsoner och vinterskorna om ni fortfarande vill komma..!

Nu ska jag bannemig sluta skriva..får väl se hur denna dagen slutar..Hoppas att ni får en bättre dag än mig..!

Känns lite lonely..

Jag sitter och oroar mig lite. Krewers söta lilla vovve är sjuk. Hon ligger och opereras just nu och jag får lite ont i magen. Igår var hon sååå pigg och hade sån sjuk energi att det finns inte! Idag blev hon sjuk och har spytt hur mycket som hellst. Veterinären trodde väl att det satt fast något i magen på henne. Stackarn. Och jag får lite ont i magen bara för att hon har varit här så mycket. Tänk om det är Någon leksak från Tindra som hon fått i sig som jag missat plocka upp? Jag får lite skuldkänslor.. Hoppas verkligen att allt går bra nu! Jag tänker på er båda två!

Vad har annars hänt idag? Inget speciellt. Har i alla fall fått börja med mina p-plåster idag. Sitter med världens mensvärk.. Intressant info eller hur? Så nu får vi väl se hur dessa kommer funka. Sen har vi käkat tacos och det var gott som f-n! Det var faktiskt länge sen vi åt det nu så det var på tiden.

Njaää jag får nog ge upp detta. Har inget att skriva om. Sitter mest och tänker på thea..

Självporträtt!

Det är några som har frågat hur slutresultatet på mitt hår blev. Så jag tänkte visa detta nu. Fast mest av allt ville jag testa reflexskärmen som jag köpte för ett tag sen och jag måste ju säga att bilderna verkligen blir mycket bättre när man har en sån! Tänkte först visa en bild som är utan skärm.


(Ursäkta min otroligt vackra min....)

Denna bilden är med en silverfärgar reflexskärm:



Och denna är med en guldfärgad skärm:



Jag ångrar INTE att jag köpte en reflexskärm i alla fall! Blir mycket bättre oavsett om man är inne eller ute. Bilderna är tagna med min Nikon D90 och objektivet 50mm f1,8.

Så nu fick ni även se slutresultatet på hårfärgen. Jag blev faktiskt väldigt nöjd! Dock har jag redan(!!!) fått en utväxt som är mindre vacker. Men håret ska få växa liiite till innan jag köper och färgar utväxten. Nå, vad tycks? Brunett eller blondin?

Ha en trevlig dag, nu ska jag ta upp minigummsan för hon vaknade!

Frost!

Inatt har vi haft frost igen. Men det kändes för det var riktigt kallt igårkväll innan jag gick och lade mig. Så idag var det vitt på backen igen, hehe. Eller jaa, fläckvis i alla fall. Men solen skiner och det blåser knappt nånting än så länge. Så idag tror jag minsann att vi ska gå på en promenad! Om vi hinnder det vill säga. Ska ju åka till torp och handla sen måste vi snabba oss hem och hämta Tindra från dagis. Sen ska maten göras också. Och eftersom vi ska göra tacos så tar det ju lite tid. Hmm..kanske efter maten då, hehe. Får väl se vad vi orkar här idag. Ikväll ska vi i alla fall försöka träna igen.

Nu ska jag snart göra iordning Tindra för dagis. Hon tjatar! Dagis dagis dagis, springer hon runt och säger här hemma, hehe. Sötunge!

Nä nu ska jag kika vidare en snabbis. Men jag tänkte bjuda på en lite rolig bild, hehe! Ha en trevlig dag!


Kväll igen då..

Ja då var det kväll igen. Dagarna springer iväg och jag har även idag glömt ringa kontoret för att få ett passerkort till lokalen vi ska ha på dopet. FAN! Jag måste verkligen komma ihåg det imorn..! Hur som hellst har jag fått massa annat gjort idag. Jag har bytt gardiner i köket, blev MYCKET bättre och MYCKET ljusare! Sen har jag även städat i Tindras rum och bytt gardiner där med. Trodde dock att den gardinen kom i 2-pack men tydligen inte.. Men den var söt och jag gillar den ändå. Matchar lampan gör den med. Såhär ser gardinerna i köket ut:



Och Tindras..



Jag blev faktiskt helnöjd om jag ska vara ärlig. Nu börjar hennes rum likna ett riktigt barnrum och inte bara ett rum med en säng i..

Sen har det tränats, ska uppdatera träningsbloggen här snart. Sen har det glotts på one tree hill. Sen har vi inte gjort så mycket mer idag faktiskt.

Imorrn ska Tindra till dagis igen och vi måste ut till torp och handla..igen.. Är ganska less på detta flängande. Men vi ska i alla fall äta tacos imorn. Jag blev så sugen på det. Jag lovade Krewer att komma hit och käka imorn med, hehe, för hon älskar min vitlökssås som jag brukar göra. Men jag klandrar henne inte. Jag älskar den med, annars hade jag aldrig gjort den, haha!

Nää, nu ska jag uppdatera träningsbloggen lite och sen kika en snabbis. Ska försöka göra en tidig kväll ikväll. Känns som att det behövs. Men jag avslutar med en bild på min toka som gillade sin "ped". Puss!


Tindras utvecklingssamtal!

Först tänkte jag svara på en kommentar. Bella: Jag är nog fel person att fråga. Tindra har alltid sovit i egen säng, ända från födseln. Hon började sova i eget rum när hon var ca 1 år och det har gått över förväntan. Till en början sov hon i spjälsängen men nu har hon fått en vanlig säng. Det var lite knackigt i början med den vanliga sängen. Vi fick sitta inne hos henne tills hon somnade. Jag satte igång lite avslappningsmusik och sånt. Sen blev hon sjuk och vägrade somna någon annan stans än spjälsängen. Så vi ställde in den igen. När vi sedan gjorde ett nytt försök så var det inga problem. Hon somnade själv och sen dess har det gått smärtfritt. Nästintill. Andra tips och råd? Jaa, jag vet inte riktigt. Tindra får vara med mycket vad gäller Molly. Hon får hålla i henne, hjälpa till vid blöjbyten och hon ligger gärna bredvid Molly när hon ligger på golvet under babygymmet. Hon pussas och kramas och ibland får man be henne att vara försiktig. Men jag tror att vi kanske har haft det lätt på syskonfronten då Tindra verkligen avgudar sin lillasyster. Än så länge i alla fall.. Ett tag så vaknade hon klockan 5 på morgonen och ville kliva upp, men det har gett med sig nu. Om hon störs av Molly? Ibland. Som imorse. Molly låg och tjattrade högt i sin säng klockan 6 och då vaknade Tindra med. Men klockan 6 är väl inte hela världen egentligen. Nåja, jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga. Lycka till med allt! Det blir en STOR omställning att ha två barn och ibland önskar man verkligen att man kunde dela på sig. Samtidigt tror jag inte att man kan föreställa sig det fören man får uppleva det.

Nu åter till vad jag "kom hit för". Tindras utvecklingssamtal. Allt gick bra och jag har ju nu fått reda på varför Tindra kan så mycket om färger. Dom tränar mycket på färger på dagis. Färger och former och det tycker jag är toppenbra! Även mycket prepositioner som t.ex. I lådan och PÅ stolen. Sen frågade hon lite hur jag tyckte att det gick hemma med 2 barn nu. Ja, sa jag, det går allt bra. "Det märks!" sa hon. Jag blev lite paff och undrade vad hon menade. Hon förklarade att det märks på Tindra att vi även ger henne mycket uppmärksamhet för hon är alltid sprudlande glad när hon kommer! Och hon är ju för det mesta glad, sa hon, visst händer det att hon blir arg eller ledsen men det går så snabbt över. Och det är roligt att höra att hon är likadan på dagis som hemma! Vi pratade även om matvanor. Hemma äter hon ju knappt nånting alls och får hon välja så äter hon välling till frukost, lunch, middag och kvällsmat. När hon äter middag så äter hon några få tuggor sen är det bra, då leker hon med maten istället. Men på dagis äter hon tydligen superbra och det kändes skönt att höra. Vad sa vi mer? Ja vi pratade lite om potträning. Jag sa att vi skulle börja försöka mer och mer nu när värmen börjar komma så att hon kan springa naken så vi slipper klädbyten. Och det tyckte hon var bra och vi skulle säga till om vi ville att dom skulle börja även på dagis. Men där har hon ju kläder på sig så jag tycker i alla fall att vi får öva lite mer hemma först. Så att hon kanske lyckas göra nått av behoven i pottan innan. Målet är väl i alla fall att hon kan vara blöjfri efter sommaren. Sedan lade vi upp ett nytt mål. Tindra, som ni vet, älskar ju att pussla. Hon kan sina djurpussel helt klockrent och utan problem! Så målet är nu att försöka avancera dom med lite svårare pussel och se hur hon klarar det. Så det ska bli spännande.

Tänkte även att jag skulle skriva en liten önskelista på vad vi önskar till Tindra i present. För det är så många som läser min blogg från både min och Jespers släkt så jag tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp lite förslag här om ni vill? Eller ja, jag gör det nu i alla fall! Sen kan ju ni alltid höra av er och se om det är nått ni vill köpa så att vi slipper köpa dubbelt av allt. Sen kommer jag stryka saker från listan eftersom. Kom nu ihåg att detta bara är förslag och absolut inget krav att vi BARA vill ha det! Men här kommer mitt försök till listan.

x Trehjuling (Eventuellt ska hennes gudmor köpa detta till henne)
x Pussel i lite mer avancerade former
x Kläder i storlek 86/92
x Prinsess-set (med klackiskor och sånt ni vet?)
x Leksaker som är från 2 år
x barnstaffli med papper och färger
x Sagobok
x En tramptraktor (hon är alltid på grannens..)
x En leksaksspis med kastruller och sånt
x Filmer som t.ex madicken och vi på saltkråkan

Det var det jag kom på just nu. Jag fyller på om jag kommer på nått mer och stryker om det är nån som vill köpa just den grejen. Ja ni fattar.

Nää, detta var nog allt för denna gången. Nu ska jag försöka bota min huvudvärk..... Ha en trevlig dag!

Tungt huvud!

Jag är alldeles tung i huvudet, det bultar. Ska snart lägga det på kudden och slappna av. Har varit en lugn dag där vi knappt gått utanför dörren. Det har blåst som fanken idag med så har inte haft lust att gå ut. Tränat har vi dock gjort så kika gärna in i träningsbloggen som finns länkad under "bloggar jag följer".

Imorn ska bli en rätt intressant dag. Jag ska på mitt andra utvecklingssamtal på Tindras dagis. Hade fått dra med mig Molly egentligen men Krewer är snäll och ställer upp eftersom det är redan klockan 9 på morgonen. Vilket betyder att Jesper sover eftersom han jobbar. Hur som hellst ska det bli kul att höra vad dom har att säga om våran lilla pratkvarn!

Sen får vi väl se vad som hittas på. Är fortfarande sugen på ut och springa, men vi får se vad som hinns med. Jesper har i alla fall lovat att åka och handla själv imorn. Ska bli skönt att slippa den stressen och dra med barn, hinna hem, laga mat och allt vad det innebär innan Jesper ska åka och jobba igen.

Men nu ska jag faktiskt sova. Blev svintrött! Men god natt och sov så gott! Kram på er!

Herre jisses!?

Alltså just nu sitter jag och är i chocktillstånd. Jag och Tindra har precis klivit upp! Och märk orden jag skriver, jag och Tindra! Molly sover fortfarande!!! Och vill ni veta det bästa? Jag har inte behövt kliva upp och ge henne mat vid 5! TJOHOOO!!! Hon vaknade allt en liten sväng nån gång inatt, vet inte riktigt vad klockan var, men jag kände verkligen att nu orkar inte jag kliva upp och göra erättning. Så vad tror ni händer? Jag ger henne nappen och hon somnar om utan problem! LALALA! Och som sagt, hon sover ännu och klockan är 07.40. Tänk om Tindra hade kännt för att ta lite sovmorgon, undra hur länge vi hade sovit då, hehe. Ja jag är så glad att hon fortfarande sover. Betyder detta att "nattmålen"(runt 4-5 snåret) är över? Kan ju bara hålla tummarna!

Dock är hon inte rolig att lägga på kvällarna. I förrgår gick det relativt smärtfritt så jag trodde att det var påväg att vända men icket. Igår var samma visa igen. Hon ligger och skriker, näst intill hysteriskt, jag får gå in och trösta, ge nappen sen försöka gå igen. Det skär i hjärtat att höra henne så ledsen. Men till slut så somnade hon. Jag testade att ta upp henne och ge henne mer mat eftersom hon åt lite dåligt på kvällen men nää, det ville hon inte ha så hungrig var inte problemet. För er som undrar varför jag låter henne ligga en stund är för att hon måste vänja sig att somna i sin egen säng. Barnvagnen kan hon inte sova i för alltid då liggdelen redan börjar bli för kort. Nåja, får hoppas att det släpper snart.

Men nu ska jag mysa lite med Tindra innan Molly vaknar! Puss på er!

Varning!

Nu håller jag på och pillar med designen, så det kan komma att se lite knepigt ut ett tag. Speciellt med äldre bilder som jag lagt upp eftersom storleken ändrats sen tidigare. Nåja, ni får härda ut helt enkelt..sen får vi se hur detta kommer se ut..

Nyköpet, hehe!

Ja nu är det många som varit nyfikna på vad det var för ny leksak vi skulle köpa till Tindra. En sånhär har vi köpt:


Bilden lånad från biltema.se!

Hon var lite skraj för den först men nu kör hon den! Och hon verkar tycka att den är skitskoj, hehe! Hon styr den till och med! En annan kul grej om Tindra, hon har lärt sig vissla! Det ni! Hehe. Hon är så duktig våran lilla tjej.

Nää hörni, nu ska jag sätta mig och greja med en ny bloggdesign till mig själv, igen. Ska göra en mer vårig design. Blev lite mörkt här inne när väl ljuset börjar komma till oss. Så vi får se vart vi hamnar! Ha en trevlig kväll!

Trötter!

Jag kunde inte somna igårkväll. Det gick bara inte och jag vet inte varför. Sen blev det en tidig morgon imorse med, gäsp! Molly och Tindra vaknade samtidigt idag. 06.20 fick vi kliva upp och vad kan man säga? Pigg var jag inte. Detta resulterade också i att Tindra ville vila tidigt. Tror hon somnade vid halv 9 och vaknade här för en stund sen. Så det lär säkert bli en tidig kväll för henne ikväll. Hon ska dock ut och shoppa med sin farmor lite senare idag, hehe. Dom skulle ut och kolla på en jeansjacka. Så jag och Tindra kanske kan matcha varandra i sommar, hehe. För jag är gött sugen på att beställa en jeansjacka jag med!

Vad händer annars idag då? Ja vi ska snart börja städa. Jag funderar på att passa på att byta gardiner i köket och även i Tindras rum idag. Har sagt det ett tag nu. Men jag är lite långsam av mig. Men kanske skulle passa på när Tindra inte är hemma. Nåja, får se vad jag orkar. Är som sagt jääääligt trött! Ikväll får vi nog främmande, då får vi väl se vad vi hittar på. Men nu ska vi börja röja lite, efter ett blöjbyte på Mollan!

Ny design åt Sandra!

Då har jag suttit och pysslat ihop en design åt Sandra Keskitalo Kika in där för att se hela designen!


En parlista!

Här kommer en lista jag faktiskt aldrig sett förut så jag snodde den av Anki!

* Vad heter ni? Malin & Jesper
* Hur träffades ni? På en bilutställning
* Tillsammans? 16 oktober 2005
* Är ni förlovade? Japp, gifta med!
* Bor ni ihop? Ja, sen december 2005
* Har ni barn? Ja, det vet nog alla redan. Molly -10 och Tindra -08
* Har båda körkort? Japp, men Jesper har fler än mig :(
* Kommer du ihåg er första kyss? Japp
* Vem sa "jag älskar dig" först? Jesper
* Vem är äldst? Jesper, 3 år äldre.

* Vilka stjärntecken är ni? Jag är Jungfru och Jesper är Oxe
* Vem fyller först på året? Jesper
* Vem är längst? Jesper
* Vem sjunger bäst? Skulle tippa på att det är jag fastän det inte är vackert.
* Håller ni i handen på stan? Ja ibland.
* Kände ni varann innan ni blev ihop? Nää, faktiskt inte.
* Vad har ni gemensamt? Våra prinsessor, bil- och lastbilsintresset och en massa annat med.
* Blev du kär i första ögonkastet? Ja, tänk för att jag blev det!
* Har ni någon speciell låt? Japp! Groove coverage - Poison
* Har ni några "fri kort"? Nä, vet inte ens vad det är?
* Har ni stora framtidsplaner? Ja!
* Har ni gråtit i varandras armar? Jag har gråtit mååååånga gånger och han tröstar mig alltid!
* Har ni varit utomlands tillammans? Japp! Vi åkte och förlovade oss i England!
* Vilket är ert bästa minne? Barnens födelse och vårat bröllop!
* Vem lagar bäst mat? Jag lagar maten, uteslutande! Njaa, han grillar väl om man sätter en pistol mot huvudet, moahaha!
* Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Jag sitter antingen vid datorn eller tränar medans gubben jobbar!
* Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast!
* Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Det beror på hur man ser det. Jag bodde i vargön och han bodde i Uddevalla. Ca. 3,5 mil emellan.
* Blir du lätt svartsjuk? Nej, eller det beror väl på men nej inte allt för lätt.
* Brukar ni bråka? Det händer väl.
* Ringer eller SMS:ar ni mest? Det är oftast Jesper som ringer när han jobbar. Jag skojar inte om jag säger att han kan ringa mig 4-5 gånger på en kväll! Men jag skickar hellre sms.
* Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Jag älskar hela honom men jag har alltid drunknat i hans ögon!
* Vad använder ni för preventivmedel? Ska börja med p-plåster snart.
* Brukar nån av er prata i sömnen? Jesper tjötar om ALLT i sömnen. Allt från batterier till hästar!

Fler frågor? Haha! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Skön promenad - lite bilder

Ja då har man precis kommit hem från en liten promenad. Eller liten och liten, var väl ute i 45 minuter eller så. Orkar dock inte skriva in detta i träningsbloggen. Men jag tog i alla fall med mig kameran. Var ute efter lite vårbilder och visst hittade jag lite. Det växer vitsippor överallt men inga i tillräckligt bra läge att fota. Inte så att det skulle bli en fin bild i alla fall. Men detta är vad jag hittade..

Det var dom det. Sen tänkte jag berätta en liiiiten sak som jag hittade igår, min vigselring!! Och ingen kunde vara gladare än jag! Tjihaa!! Sen en sak till, har bokat en resa idag. Det blir en riktig blixtvisit upp till norrland. Åker upp den 30 april, hämtar bilen och sen åker vi hem. Så jag är ledsen men vi kommer INTE att hälsa på någon, bara så ni vet. Vi kommer inte hinna och inte orka tyvär. Vi kommer dessutom lämna barnen hemma med en barnvakt så vi vill gärna hem så fort som möjligt. Men om någon härifrån uddevalla läser detta och känner sig sugen på att skjutsa oss till landvetter så att vi kan ta flyget som går 07.50 vore det schysst! Ha en trevlig kväll nu!

God morgon på er!

Molly ligger på golvet och tjötar för kung och fosterland och Tindra sitter i sin fotölj och äter välling. Känner att detta är lugnet före stormen. Idag ska jag, Tindra och Jesper åka ut till torp. Tindra ska få vara ensam med mamma och pappa idag, en stund, förstår ni! Tror att det kan vara nyttigt faktiskt. Vi ska kolla om vi hittar lite hyllor och sen ska vi även köpa en grej till Tindra, hehe. Ni får väl se den saken sen. Får se om vi köper en cykel till mig när vi ändå håller på. Hade tänkt köpa varsin cykel men det fanns bara min cykel i lager. Hur som hellst så ska vi ut dit..

Men nu har jag inte allls tid att sitta här mer. Molly börjar bli hungrig, det ska bytas blöjor och sånt trevligt. Men solen skiner och det är nice! Ha en trevlig dag! Jag lär INTE komma hit och skriva i första taget..nu är det helg och det lär märkas!

Molly snurrar!

Idag har det hänt något storslaget i våran familj. Molly har lärt sig snurra från mage till rygg! Tjohoo! Och åt andra hållet är det inte långt borta. Hon ligger och kämpar och försöker men hon kommer bara upp på sidan sen ligger hon där och kikar en stund innan hon rullar tillbaka och sen samma visa igen. Men jag lyckades fånga detta på film också! Coolt, eller hur? Hon snurrade 3 gånger till och med! Men på filmen hann hon bli förbannad innan hon lyckades komma runt, hehe. Sötunge!



Så nu väntar vi bara på att det ska snurras även åt andra hållet! Lilla sötunge!

Nu avslutar jag här med 2 bonusbilder också..en på krewer som tycker det är otroligt kul med lego och en på Tindra. Ni kan aldrig gissa vad Tindra tittar på? Ha en trevlig kväll!




Alltså..dööööd!!

Vilken natt det har varit! Först kunde jag inte somna, sen när jag precis höll på att somna ja då vaknar Tindra och störtgrinar. Går in dit, tröstar, lägger och sen lägger mig själv. Vad händer då? Ja då vaknar Molly och hon vill icket somna om! När hon väl somnar om så lyckas jag nog somna en liten stund men blir sedan väckt av Jesper som kommer in och lyser med sin ficklampa så att Molly höll på att vakna igen! Då blev jag förbannad och bad han släcka, hehe. Stackarn får famla i mörkret. Hur som hellst blev det inte många timmars sömn inatt. Molly vaknade ju sedan vid klockan 5 igen och ville ha mat..gääääsp! Sen var det bara att kliva upp klockan 7 då Tindra drog igång och väckte hela huset typ..inklusive Molly. Kan ju säga att jag är tröööött! Men blev dock lite piggare efter en dusch.

Sen blir det en promenad ner till skogslyckan för att hämta ut jackan som jag vann på tradera till Tindra. Hon skickade den tydligen med schenker så jag måste dit och hämta den. Ska bli spännande att se om den är lika fin som på bild. Men den var ju tydligen bara använd en gång eller så. Sen tror jag banne mig att jag ska försöka få med mig kameran på promenaden! Men nu verkar solen gå i moln så då är det inte lika kul, men vi får väl se. Behöver ju våra upp min design lite, hehe!

Nä nu ska jag bjuda på en bild på dagens outfit. Michellingubbe no.1! Ha en trevlig dag!


God kväll!

Nu är jag här igen. Vad har hänt idag då? Jo, vi åkte ut till torp. Blev faktiskt lite shopping där idag. Fy på mig. Köpte 2 par leggings till mig, en keps och ett par foppatofflor till Tindra. Sen blev det ju såklart lite mat. Men vi kom ändå ut såpass tidigt att vi slapp äta där ute.

När vi kom hem blev det lite mys, mat och sen gick vi ut. Tindra lekte en stund här på gården sen gick jag och hon ner till stora lekplatsen. Där kan ni aldrig gissa vad hon ville göra? Jo, gunga. Hon vill inte gunga i sin gunga hemma längre utan dom är mycket roligare. Inget annat passade fröken heller. Men vi var i alla fall ute och det var skönt!

När vi kom hem så blåste vi såpbubblor. Det tyckte Tindra om! Hon blåste och blåste och Turbo jagade bubblorna, hehe. Nu på kvällen har jag haft i lite silvershampo en stund medan Tindra och Molly badade. Ungarna fick bara tillsammans för första gången idag. Men jag mitt smartass glömde ta med mig kameran.. Och jag kunde ju inte bara lämna dom där och springa och hämta den. Så det får bli en annan gång.

Så nu försöker jag lyckas med konsten att få Molly att lära sig att sova i spjälsängen. Det är änna dags för det nu. Tidigare har hon sovit i vagnen. Får köra lite på 5-minuters-metoden helt enkelt. För nu börjar snart mjukliften till våran vagn att vara för liten. Helt sjukt egentligen. 3 månader är hon och hon ligger redan och sparkar längst ner vid fotänden på den. Det måste nog vara den största nackdelen med våran vagn, att mjukliften är liten. Den såg inte så liten ut i början, men men. Sånt är livet. Men nu låter det i alla fall som att jag lyckats få henne att somna.. Hon är tyst, i alla fall för stunden.

Imorn ska jag se om jag kan få med mig Krewer på en promenad. Vi pratade om att gå egonspåret. Och har hon något annat för sig så kommer jag nog att försöka gå det själv. Men vi får se vad som händer imorn. Tindra ska till sitt efterlängtade dagis i alla fall. Det har hon tjatat om hela dagen..dagis, dagis dagis. Men det är ju tur att hon gillar stället i alla fall!

Nä nu ska jag sluta tjöta så och kika runt lite istället. Ha en trevlig kväll!

Mysiga unge!!!

Jag blir alldeles till mig. Vilken mysig unge jag har! Jag satt och läste tidningen på internet med min mini-pc i soffan. Då kröp Tindra upp i soffan, till mitt knä, kröp ihop och kollade en snutt på pippi. 5 minuter senare sitter hon ihopkrupen som en boll i mitt knä och stensover! Tyckte att hon blev stilla och började snarka, hehe. Mysiga underbara unge! Så nu har jag lagt henne i sin säng och även Molly sover. Njuter av tystnaden men känner mig lite stressad. Ska snart väcka Jesper för att berätta att våran planerade dag inte kommer bli som vi tänkt oss.. Men sånt är livet. Får nog lära oss att vi inte längre kan planera saker i förväg, hehe. I alla fall inte tidsmässigt.

Men ut till torp ska vi. Ska köpa leggings och lite mat. Sen får det nog bli mat där ute idag med tanke på att vi kommer ut så sent. Aja, jag får se till att träna bort det fettet sen. Men nu börjar mitt huvud dunka så jag får nog dricka lite vatten känner jag. Ha en fortsatt trevlig dag!

Lite bilder och annat om dagen..

Efter att vi hämtade Tindra på dagis har vi varit ute i stort sett hela dagen. Bortsett från att vi gick in och käkade. Har varit mysigt. Tindra har varit överlycklig att det gick så lätt att köra bobbycar nu när dom äntligen har sopat här inne på gården. Sen har hon sprungit runt och lekt och gungat. Ja ni får se bilderna istället.





Det var alla bilder från idag. Imorn kommer det nog inte bli så många bilder. Vi ska ut till torp och greja så det kommer nog inte bli så mycket till uppdatering heller. Men nu ska jag i alla fall greja med en design så ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kram på er!


Morning sunshine!

Idag tog Molly sovmorgon. Ända fram till klockan halv 7, tjiihoo! Ja hon brukar ju vakna runt 5-5.30 så det var ju faktiskt en liten sovmorgon. Men jag kan väl inte påstå att det är skönt att kliva upp dom tiderna så jag hoppas på att hon kanske börjar sova åtminstonde till klockan 7. Sen drar Tindra samma visa fortfarande. Hon vaknar 4-5 gånger på kvällarna och gnäller och ropar på mig. Sista gången jag var inne hos henne var klockan 00.25. Det har hållt på så i närmare ett år nu. Har aldrig riktigt tänkt på att det är jobbigt men nu börjar det bli det. Hon sover ju aldrig en hel natt liksom. Hon vaknar och ropar och gnäller. Varför gör hon så? Är det normalt att barn gör så när dom är närmare 2 år? Aja, nu kom jag lite på villovägar här känner jag.

Vet inte ens vad jag tänkte skriva om.. Jag behöver komma på vad vi kan äta till middag idag. Men vad? Jag har så tråkig fantasi och kommer bara på samma måltider hela tiden. När ska man hitta lite inspiration då? Men nu vet jag vad jag ska göra i alla fall..jag ska ge Molly mat. Den var i alla fall enkel..en flaska ersättning. Tänk om livet vore så enkelt att det hade räckt med en flaska för att vara mätt i 3 timmar eller mer..haha! Ha en trevlig dag i alla fall!

Vilken kväll!

Svar till Nina: Jasså? Det visste jag inte. Det var min bvc-tant som sa att det kunde vara bra att ha alvedon hemma OM hon får feber. Men hon fick ingen alvedon ändå för hon fick ingen feber..dock har hon nog haft ont av vaccinet ändå för hon har skrikit och gråtit hela kvällen. Men sen somnade hon gott och sover ännu, får se hur hon mår imorn.

Som jag nästan beskrivit ovan så blev den ingen trevlig eftermiddag/kväll för lilla Molly. Hon störtgrinade och skrek från 17.30-18.30. Lyckades få i henne lite mer än halva flaskan innan hon somnade. Hon blev alldeles utmattad av att skrika så till slut somnade hon istället. Lilla stackarn! Men nu sover hon gott. Precis innan hon somnade djupare låg hon till och med och gnällde i sömnen. Gick till henne flera gånger men hon sov. Hoppas att hon mår bättre imorn. För vi behöver ut till torp och handla lite mat och köpa en fästningsanordning till vattenslangen. Visst jag eller Jesper kan ju alltid åka själv nån av oss men det är ju trevligare med lite sällskap ju!

Ikväll blev det..nää jag skriver i träningsbloggen istället. Måste ju uppdatera den med lite. Nu ska jag alldeles strax nana iaf! Sov så gott så återkommer jag imorn!

Bvc för min boll!

Då har vi precis kommit hem från bvc igen. Denna gången fick lilla snuttan 2 sprutor. Det var inte alls roligt. Fast det var nog värre för mig än för henne tror jag. Jag gillar inte sprutor. Molly grät lite men det gick över ganska snabbt. Sen var hon svintrött också så hon stensomna i vagnen direkt när jag lade ner henne sen. Men hon vägdes ju och mättes också. Min lilla knubbis, hehe. Hon väger nu 5800gram och är 60cm lång, huvudomfånget är 40cm. Lätta siffror att komma ihåg, hehe. Så nu måste jag se om vi har någon alvedon kvar hemma annars får Jesper ta moppen, hehe. Kan vara skönt att ha OM hon skulle få feber och sådär efter sprutorna. Men än så länge är hon pigg och glad i alla fall.

Men det var allt jag ville för denna gången! Jag lär säkert skriva mer ikväll efter att vi tränat och lite sånt. Bjuder på en mobilbild med!


Hej och hå!

Lite chockad ändå att Molly sov ända till halv 6 imorse. Då fick hon mat, ny blöja och sen somnade hon om(!!) och sov till 7.40 då Tindra vaknade! Trodde ju inte att hon ville somna om eftersom hon brukar vilja vara vaken en timme eller så när hon ätit och sådär. Men hon var tydligen trött idag. Ska dock snart ge henne mat igen så att hon hinner äta innan jag springer med Tindra till dagis.

Tindra sitter och ropar dagis nu. Tror ni hon har längtat dit eller? Hon har inte varit på dagis på 2 veckor! Först var hon ju sjuk, fick höstblåsor, sen har ju min mamma och syster varit här och då kändes det inte rätt att låta henne gå till dagis. Mamma och Jennifer ville ju träffa henne med. Nåja, så är det.

Idag är det bvc-dags igen. Ska bli otroligt spännande att se vad min lilla knubbis väger nu. Hon äter fortfarande som en häst, hehe. Men jag återkommer efter bvcbesöket. Måste kila nu för båda barnen ropar på mig, hehe. Ha en trevlig dag och glöm inte kika på bilderna i inlägget här under!

Här kommer det..

Nu kommer mitt omtalade bildinlägg, haha! Huuur som hellst så orkar jag nog inte skriva så mycket. Återkommer imorrn efter bvcbesöket och skriver lite om Molly istället. Ute har vi varit hela dagen idag med..har till och med fått mig lite färg i ansiktet. Det syns på dom vita ringarna jag numera har i mitt ansikte.. Nåja, det går väl till sig förhoppningsvis. Det har alltså varit så varmt på våran baksida idag så Jesper har gått i shorts och t-shirt och jag har gått i kortärmat. Nice som fasen!

Börjar här med en bild på mina påskliljor..



Sen var det en liten tjej som blev lycklig. Titta vad hon har fått!



Sen måste jag även få visa Tindras nya fina lampa som hon fått till sitt rum. Ska även upp nya gardiner i liknande stuk. Får visa lite bilder även på det.



Här nedan kommer lite blandade bilder från veckan. Orkade inte sortera dom exakt..


Här är jag igång igen. Skulle blogga en liten snabbis. Arbetsklädd dagen till ära!



Bästa bilden jag lyckades knycka till mig av min lillasyster Jennifer..



Nu till det roligaste. Vårat grejande på baksidan. Synd att jag inte kom ihåg att fota dom stora rhododendronbuskarna innan jag klippte ner dom bara. Men här kommer en maaaassa bilder..

Oj vad stor texten blev! Hur som hellst, Tindra fick också ett set med spade och sopborste. Det var spännande att få klampa runt i ogräset lite hur som hellst!





Så nu är staketet äntligen uppe och min kära gubbe (och kompis Nixuz) har slitit hårt för att få upp det och fint blev det! Så nu kan man vara ute och greja utan att vara rädd att Tindra ska smita, hehe! Den ungen gillade i alla fall gräslök! Det gick hon och tuggade på endel.

Men nu ska jag avsluta för ikväll och ber att få återkomma imorgon. Gud vad duktig jag låter. Nu är det dock lite tomt här i våran lägenhet.. Mamma och Jennifer sitter på tåget påväg hem. Har varit skönt att ha dom här. Har ju haft sovmorgon hela veckan, hehe! Dock kommer det bli långt ifrån sovmorgon imorn. Molly åt sin sista måltid vid 17-tiden och sen somnade hon vid 18.30 för natten..suck! Aja, får se när hon vaknar. Men jag avslutar här med en bild på vårat underbara väder som varit idag!


Ojsan hoppsan!

Jag kände mig tvungen att sätta mig här nu. Jag gjorde ett försök att blogga förut men då kom 2 kompisar och vi skulle åka ut och köpa jordankare till staketet. Så det blev verkligen inget bloggande idag. Men vi har varit ute hela hela dagen! Rensat ogräs, klippt och sågat buskar och satt upp staket. Även gått och slängt en massa andra buskar och sådär. Så vi har haft fullt upp hela långa dagen. Men jag har i alla fall tagit några få bilder idag. Lite när jag precis hade börjat rensa och Jesper och Nixuz börjat med staketet, sen under tiden som vi grejat. Så jag ska visa antingen imornkväll OM jag orkar eller så på måndag kväll. För nu orkar jag inte. Så ni kan ju förvänta er en bildbomb med bilder från hela veckan nu, hehe. Dock är det inte så många som ni kanske förväntar er men hur som hellst lite bilder.

Nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss tror jag. Är trött som f a n. Blir en lång dag även imorn då det ska fortsättas ute. Men jag kan lova er att det blir fint. I våran stora land som plötsligt blev här ute kommer vi att sätta lite potatis tror jag. Gött med egenodlad färskpotatis till midsommar! Blev även av med 2 stycken rhododendronbuskar och har klippt ner 2 stora sådana. Vi har alltså haft hela 4 stycken på våran lilla plätt. Men dom två största är sågade ända ner i bott nu. Får se hur dom växer i sommar. Ja som sagt, grejats hela dagen och det har varit underbart! Imorn blir det nog samma historia bara det att det inte är lika mycket som ska göras.

Nu ska jag faktiskt lägga huvudet på kudden..i alla fall snart. Men ha en trevlig dag imorn. Lär inte hinna skriva mycket då heller. Men kram på er!

God morgon!

Fick sovmorgon idag. Lyckades sova till klockan 9! Tindra vaknade strax efter 6 och Molly vet jag inte riktigt när hon vaknade. Mamma ville ta dom så jag fick sova. Gött! Nu sover dock båda ungarna igen, hehe. Tindra satt och höll på att somna i sin fotölj så jag gick och lade henne.

Idag ska vi in till stan en sväng sen ska vi ut till torp och handla, sen hem och grilla. Full fart.. Vi kommer nog vara helt slut nästa vecka, hehe.

Alltså jag har helt och hållet tappat min fantasi om vad jag ska skriva i bloggen för tillfället. Så ni får nöja er med endel korta inlägg. Samma gäller fotograferingar. Jag har knappt hållt i min kamera denna veckan. Men men, får väl se hur det blir med det.. Nu har jag i alla fall inget att skriva. Så ni får väl ha en bra dag då!

God kväll mina kära vänner!

Kommer bli ett kort inlägg. Har varit full rulle hela dagen med en massa krångel hit och dit. Tappade bort mitt körkort men detta hittade ju min kära man. Min älskade dotter hade gömt det och ni kan aldrig gissa var.... Mellan kylen och frysen hade hon försökt peta in det. Jesper hittade det när han låg och krälade på golvet i köket. Sen har vi rantat som vanligt och ingen lugn stund här inte, hehe. Men nu är jag trött..ögonen ramlar ihop! Ni som vill kan ju alltid kika i träningsbloggen som är länkad i menyn högst upp.

Imorn blir det också fullt upp. Massa som ska fixas, handlas och grillas. Behöver nog lägga mig nu för att samla lite krafter.. Så natti natt på er!

Tråkigt väder..

Inget roligt väder att vakna till när man somnade till underbart..suck! Men men, här ska man inte hänga läpp utan vi ska faktiskt ut och ränna även idag. Köpa blommor till rabatten och blomlådor. Måste även handla lite småsaker till maten, men sånt är livet. Sen ska vi ju greja här ute på baksidan OM det inte börjar regna. Då tänker inte jag stå lutad i rabatten i alla fall, det kan jag lova, hehe.

Sen har jag även uppdaterat min träningsblogg. Ni kan ju alltid gå in och kika ni som är intresserade!

Snart ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen väcka gubben och rappa på lite för parkeringstiden går ut 10.38.
Ha en trevlig dag, hinner inte skriva mer!

ABF fotoklubb Uddevalla

Jag drog med mig Malin K igårkväll och åkte på en infoträff på abf fotoklubb i uddevalla. Det var riktigt intressant och jag har bestämt mig för att gå med. Man kan få ut riktigt mycket av att gå med. Man kan få gå gratis kurser och man har fri tillgång till studion med förutsättning att den är ledig. Så det kommer nog jag att utnyttja! Man får ett kort till lokalen sen får man skriva upp sig när man vill låna studion och man får även låna alla andra lokaler. Sen får man även låna deras datorer om man vill bildbehandla och sådär. Sen har dom även A3-skrivare så att man kan skriva ut förstoringar och sånt. Då får man dock betala för fotopappret men det är ju inte hela världen. Det är inte många kronor vi pratar om. Sen kanske man kan få lite fotosällskap någon gång. Så detta blir nog intressant. Dom har även torsdagsträffar varje torsdag då dom träffas i lokalen. Nåja, nog om detta nu då.

Det har varit fullt upp. Idag har det blivit en liten shoppingrunda. Fick låna svärmors bil. Så nu har vi äntligen köpt en tv-bänk och även nya utemöbler till framsidan, blev så fint så! Ska se om jag kan lägga upp några bilder här någon dag. Men jag orkar faktiskt inte just för tillfället. Kommer nog bli någon gång efter helgen som jag lägger upp bilder skulle jag tro.

Imorn ska vi nog börja röja lite ute på baksidan. Ska riva upp rabatten och sådär. Så jag hoppas att det blir bra väder även imorn. Då ska även utemöblerna fram och sådär. Ska bli mysigt och fint tror jag. Ska åka och kolla på blommor och sånt imorn. Så jag kan ju säga att uppdateringen kommer bli lika dålig ett tag framöver. Men om jag kommer ihåg det ska jag ta före och efterbilder på våran baksida.

Men nu måste jag ringa min man! Ha en trevlig kväll!

Vårjacka!

Nu blev jag lycklig. Jag har vunnit en ny jacka till Tindra på tradera. Den ser i alla fall oanvänd ut och skitsöt var den. Grön med vita prickar på från name it. Såhär ser den ut:


(Bilden tagen från tradera)

Tror att Tindra kommer bli jättefin i den jackan. 125kr kostade den mig. Ganska lagom faktiskt och hon behövde en ny jacka som hon även kan ha på dagis. Detta är ju en vårjacka jag pratar om nu då. Sen har ju Tindra även ett par mörkgröna överdragsbyxor som är lite fodrade så det blir säkert bra.

Idag ska vi ut till torp. Vi ska kika på en ny leksak till Tindra, hehe. Hon är ju galen i rutchkanor så vi ska kolla om vi kan hitta en sån som inte är allt för dyr. Sen ska vi handla lite mat och sådär såklart. Men jag har sån jäkla mensvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Men jag kan säga såhär..cerazette var inget för mig då jag haft mens snart 2 veckor av 4. Ska ringa min barnmorska klockan 11 om jag kommer ihåg det. Jag ska pröva p-plåster istället. Så nu kommer jag verkligen inte våga sätta in en p-stav för jag pallar inte att ha mens såhär ofta alltså..

Nä nu ska jag borsta håret på Tindra i alla fall. Ha en trevlig dag folket!

Hallå där!

Tänkte slänga in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. Har lagt ungarna men ingen av dom har somnat men det är i alla fall lite lugn och ro. Min mamma och Jennifer har hittat hit också. Dom hade aldrig den stora vovven med sig, dom tog den lilla, hehe. Lilla Busen är med. Men han är ju lite gammal så han orkar inte hålla samma tempo som lilla Thea till exempel, hehe.

Imorn blir det full rulle. Vi ska ut till torp på förmiddagen. Jag ska fråga om Jesper vill med för i så fall åker vi inte fören efter 11. Hur som hellst så ska vi handla mat sen vet jag inte om vi ska gå där en sväng. Efter det bär det iväg hemmåt och sen ska nog Krewer och Thea komma hit en sväng. Sen på kvällen ska jag iväg på en infoträff på ABF fotoklubb. Får se om det kan vara något för mig. Men man får ju tillgång till deras lokaler och jag tror även att det ingår så att man kan låna en studio om man blir medlem där så det ska faktiskt bli intressant.

Sen får vi väl se vad veckan har att erbjuda som sagt. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Guten morgen!

Idag vaknade man inte till någon strålande sol i alla fall. Nää, det regnar lite och är grått och trist. Jag försöker samla lite energi till att börja röja undan här hemma. Det behövs verkligen och jag måste göra det idag! Jag har skjutit på det bra länge nu, hehe. Nåja, det blir säkert bra.

Molly ligger här bredvid mig och smågnäller lite. JAg gissar att hon vill vila. Men hon får vänta lite till. För då kanske hon lyckas sova längre än en kvart så att jag kan få möjlighet att städa utan att hon ska sitta och gnälla och skrika för att hon inte får vara i famnen.

Tindra springer runt som ett jehu och skriker gocha (godis). Och ju mer jag säger nej, desto mer tjatar hon. Visst är det underbart med barn? Hehe. Hon har ju fått godis så att det räcker i flera veckor framåt! Men vi kommer ju dock spara, hon får inte äta godis på veckorna så hon får till helgen istället. När hon sen förstår att hon inte får mer godis då vill hon ha glass. Hon fick ju några glassar under tiden hon var sjuk så det har väl satt sig i huvudet på henne att hon börjat ta för vana att få en glass. Aja, det går väl över kan man ju hoppas.

Nää, nu ska jag ta och ta på mig lite kläder sen får jag sätta igång. Ha en trevlig dag! Får se när jag kan uppdatera sen..

Molly 3 månader

Idag blir faktiskt våran lilla skrutta hela 3 månader. Helt sjukt egentligen vad tiden går fort. Men 3 månader alltså. Så jag tänkte faktiskt skriva lite om henne.

Hon är ju vaken nästan hela dagarna nu. Kan sova en 15-minutare lite då och då under dagen. Kanske 1 gång, att hon sover lite längre. Är vi ute i vagnen kan hon dock sova hur länge som hellst lilla tjohalia. När hon inte sover så grinar, skrattar, jollrar eller pratar hon. Hon greppar efter saker och även börjat föra sakerna till munnen om hon lyckas få tag i dom. Hon har börjat snutta på en filt. Än så länge spelar det ingen roll vilken filt det är så länge hon får dra i den och, bokstavligt talat, trycka upp den i ansiktet på sig själv.

För tillfället är hon förkyld, igen. Jag som trodde att det skulle gå över men knappast. Hon har hunnit ha sin första skyhöga feber på hela 38.3 grader som gick över till nästa dag. Men små bebisars temp går ju upp och ner hela tiden. Men hon är tät i näsan och ligger och låter som en gris emellanåt. Hon vaknade för en stund sen så då försökte jag suga näsan lite men fick knappt ut nått. Gav henne lite iliadin också och nu sover hon igen. Får väl se om det hjälpte nått.

Vad kan jag mer berätta om lillan? Jag vet inte riktigt vad hon väger eller hur lång hon är nu för vi ska till bvc här i veckan. Jag kan ju dock säga att jag inte tror att hon gått upp så mycket. För de senaste dagarna har hon ätit lite halvdåligt. Säkert p.g.a förkylningen. Men hur som hellst så är hon våran lilla knubbis, hihi. Hon börjar i alla fall få ordentligt runda och goa kinder. Väldigt nyp-vänliga.

Men nu ska jag faktiskt krypa under täcket. Kommer nog bli en lång dag imorn. Sov så gott! Kram på er!


Tjaahaaa!

Behöver verkligen veeerkligen städa..men orka för sjutton. Tror att jag ska röra på döfläsket lite istället och spela lite wii, hehe. Det är ju så skoj! Men får nog ändå röja undan lite tror jag. Får ju som sagt storfrämmande imorn.

Sen kan jag ju säga att jag idag blev ÄNNU mera sugen på att åka till fotomässan som är till helgen. För idag fick jag ett litet erbjudande om att få gratis inträde om man skulle vara där hela dagen, fylla på lite infoblad och visitkort 3 gånger under dagen plus att man skulle få en gratis "hoodie" så jag blev minst sagt sugen. Men det återstår att se om vi tar oss dit. Vill ju inte heller skriva upp mig på något som jag kanske inte kan fullfölja. Hmm..svårt är det.

Imorrn är det full rulle igen. Först ska det nog städas undan lite, få i oss lite lunch och sen ska vi ta bussen ner till tågstationen för att möta upp min lillasyster och mamma. Sen ska vi hitta på något att göra till middag med. Hmm..har ju verkligen ingenting hemma som vanligt. Med tanke på att vi inte har möjlighet eller ork att storhandla längre eftersom det är grymt jobbigt att göra sånt när man åker buss. Aja, kanske beställer hem pizza eller nått bara.

Nää nu ska jag se om jag kan sparka liv i min älskling som sitter heeelt inne i ett mobilspel, haha. Han sitter och verkligen lutar sig och vrider på sig, moahaha! Ha en trevlig kväll!

Kalas och sånt!

Nu ska vi snart göra oss iordning och sen ta bussen ut till torp. Vi ska köpa en present och jag ska köpa en väska till min mobil. Känner att jag vill ha nått mer som skyddar displayen då jag oftast har mobilen i fickan. Sen ska vi även köpa ett nytt minneskort till vårat wii. Så att man kan börja spara allt man spelar, hehe. Sen efter det ska vi på kalas hemma hos svärfar som fyller år nu i veckan. Trevligt trevligt!

Imorn får vi storfrämmande också. Ska bli jätteroligt faktiskt. Min mamma och min lillasyster kommer hit och ska vara här en vecka. Har ju inte träffat dom sen i somras så det ska bli kul faktiskt. Och skönt med lite avlastning. Så vi får se vad veckan kommer att bjuda på. Hon ska ju även ha med sig vovven så det lär nog bli några långpromenader kan jag tänka mig. För det är ju inte direkt någon liten hund, hehe. Det är en flat coated retriver. Busig som få på sina 10 månader. Så jag ser verkligen fram emot detta nu.

Men jag tänkte bara blogga en liten snabbis, nu ska jag byta blöja på skitungen Tindra och sen påklädning och dra. Ha en trevlig dag allihopa så skriver jag säkert mer ikväll! Kram på er!

Bilder från idag och ikväll!

Kommer inte skriva så mycket men jag ska visa lite bilder. Har varit toppenväder ute idag så vi har varit ute nästan hela dagen. Först åkte vi ut till torp men efter Tindras vilostund begav vi oss ut vid 14-tiden, grillade lite och lekte och har haft otroligt mysigt. Sen på kvällen åkte jag och Malin K in till stan för att jag ville fota lite, wiie! Så dessa bilder ska jag bjuda på ikväll!













Tindra var trött på allt grus så hon skulle gräva bort det, haha! Krokusen blommar för fullt på sina ställen och Molly låg och mös i vagnen. Strålande solsken hela dagen! Sånt gillar vi och vill gärna se mer av!

Nu kommer kvällsbilderna!







Jag kan ju bara säga att det var GRYMT mycket vatten i bäveån idag. Försökte ta en bild med blixten på vattenfallet men det blev inget med det. Men det var i alla fall dom bilderna som blev hyfsade, hehe. Har något alldeles nytt att lära mig nu serni!

Men nu ska jag krama kudden riktigt hårt och hoppas att min ryggvärk släpper..ajaj! Natti natt!

God morgon *gäsp*

Kattfan i huset väckte våran kära Molly klockan halv 7 imorse. Visst, halv 7 är väl inte så tidigt egentligen. Speciellt inte eftersom jag somnade innan 22 igårkväll, haha! Måntro om man börjar bli gammal...? Eller så kanske man är småbarnsförälder där ena föräldern är sjuk? Det tror jag mer på, haha! Fast jag kan iofs inte garantera att inte Jesper håller på att bli gammal..han fyller ju faktiskt hela 27 år den 26 april.

Vad ska familjen Andersson hitta på idag då? Jo, jag har skickat iväg Jesper till akuten i alla fall. Han har så jäkla ont i halsen, hostar som aldrig förr (inte sen vi träffades iaf) och inget hjälper. Så jag hoppas att han kan få penicillin. Eller i alla fall någon bättre hostmedicin. Det starkaste könet (alltså kvinnorna) i familjen sitter just nu och tittar på pippi. Jag fick muta med det för att inte Tindra skulle börja gråta när Jesper åkte till akuten och hon inte fick följa. Molly ligger och sover. Än så länge verkar i alla fall hon vara lite piggare idag och åt en hel flaska nu på morgonen. Men sen när hon vaknat och ätit så tror jag att vi ska klä på oss och gå ut. Men jag vill gärna att Tindra äter lite mer först. Hon har bara ätit en halv flaska. Men jag hade ju behövt städa med. Kanske jag kan göra medan Tindra vilar. Annars gör jag det sen. Prioritering kallas det. Barnen är viktigare än städning punkt slut!

Var meningen att vi skulle få främmande ikväll för att grilla. Men jag vet inte om det blir så nu med tanke på att vi fortfarande har sjukstuga här hemma. Helt otroligt att inte jag har blivit sjuk än föresten..*peppar peppar* Jag trodde igår att jag skulle bli stensjuk men jag tror nog att det berodde på tröttheten p.g.a sömnbrist under natten.

Men nu har jag ett problem. Jag vet inte längre vad vi ska äta idag. Jag måste komma på det snabbt. Undra om Jesper orkar stanna och köpa någon köttbit på spara innan han kommer hem sen.. Måste nog skicka ett sms och fråga honom. Vill ju inte gärna utsätta han för onödiga påfrestningar. Karlar har ju en tendens att bli extra sköra under sjukdom, moahaha!

Nää nu ska jag sluta mobbas och se om jag kanske kaaanske hinner kika några bloggar innan Molly vaknar och pippi slutar, haha! Ha en trevlig dag!

INTE min dag..

Nää det är inte min dag idag. Inte på några vis alls faktiskt..så jag orkar inte skriva mycket ska bara visa bilder..



Nu finns det en hel del sånna här lite överallt!



Försökte även klä ut Tindra till påskkärring idag. Dessa bilder borde ligga högst upp egentligen men ORKA! Försökte även få på Tindra en(ett?) hukle men det ville hon INTE ha. Men söt blev hon ändå! (Är hon väl alltid?)



Efter middagen, som Tindra för övrigt åt väldigt bra av för en gångs skull, så blev det dags att måla ägg. Tindra tyckte att det var spännande en liten stund sen var det roligare att krossa äggen och leka med vattnet, hehe. Men bättre lycka nästa år, haha!



Tänkte även visa lite mer av mitt hår. Har ju aldrig kunnat visa ordentligt hur lockigt mitt hår egentligen har blivit efter 2 graviditeter. Såhär lockigt är mitt hår..i alla fall under tiden som det är blött.


(Nej jag har inte gjort något med håret, inte borstat eller nånting, bara handdukstorkat..)

Sist men inte minst måste jag ju önska alla mina läsare en Glad Påsk! Föresten, var det någon som blev lurad igår? Jag glömde bort det iaf, haha!


Hej på er!

Som utlovat var jag inte så aktiv igår. Jag vet, jag har blivit en urusel bloggare! Jag gillar inte heller att gå in på en blogg som sällan uppdateras. Det gör att jag oftast glömmer att kolla just denna bloggen. Nåja, nu tänkte jag skriva några rader i alla fall.

Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Men nu är det inte längre Tindra som är sjuk utan Jesper. Hosta, snuva och förmodligen feber. Jag känner mig inte heller riktigt kry med huvudvärk och kryp i kroppen så jag förväntar mig också att få feber. Har mått lite illa imorse med men det är nog p.g.a tröttheten. Molly vaknade nämligen av sin hosta inatt och var vaken nästan 1½ timme.

Om en liten stund ska jag och våran äldsta åka ut till maxi och handla. Blöjor och mat, det som behövs. Tindra är otroligt rastlös men vad hade inte en annan varit efter att ha varit inomhus så länge (när hon var sjuk). Så hon får faktiskt följa med mig medan Molly får stanna hemma med pappa. Hon är ju inte heller helt kry så jag tror att vi ska isolera oss hela familjen. Dock behövs ju som sagt mat och andra förnödenheter.

Nu måste jag tyvär gå och göra mig iordning men tänkte visa en liten bild på håret i alla fall. Ska dock sätta i lite silvershampo här sen och se om det tar bort det gula lite. Och sen ska vi även slänga i aningens mer blekning som jag ska köpa idag. Men ni får en liten sneak-a-peak här.


Fläckig kommer...

4ee3e08ec6c9c1f569929f4d2a17f679.png

Kolla varifrån!

Fläckig kommer jag att bli.. Vi sket i att göra slingor så vi slängde i hela färgen, haha! Kanske att ni får se resultat sen...


RSS 2.0