Tröttare än tröttast

Ja det är jag nu. Har precis avslutat en trevlig kväll med några kompisar. Det blev tacos och singstar. Mycket trevligt. Var dock lite svårt att sjunga idag då jag har hostat så mycket så jag är hes. Men det gick bra ändå. Tjejerna mot killarna och ni kan ju bara gissa vilka som vann? HAHA!! Men nu är det alldeles strax sängen. Ska bara kika runt här lite.

Tindra var också sjukt trött nu på kvällen, men hostan tillät henne inte att somna ordentligt, så hon vaknade, skrek, hostade och skrek lite till. Så höll hon på länge! Men sen till slut somnade hon ordentligt och nu har hon inte vaknat en enda gång på ett bra tag. Hon fick ju bricanyl utskrivet av doktorn, kanske den hjälpte ändå? Får hoppas på det. I värsta fall fick jag lite mollipect av grannen också. Så inatt har vi verkligen garderat oss kan jag säga! Men man kan ju bara hoppas att hon sover bättre inatt. Sängen är uppställd med böcker, nässpray, alvedon, bricanyl och mollipect har vi hemma. Så nu jäklar..!

Nåja, det var lite om min kväll. Imorrn blir det andra bullar. Då kommer Sofia hit och käkar pizza och kollar på melodifestivalen. Väldigt trevligt.

Nä nu måste jag snabbkolla sen är det sängdags!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0