Morsning!

Vaknade med en JÄKLA huvudvärk idag, mindre mysigt. Och så den förbaskade mensvärken. Så det blev ingen mysig morgon idag känner jag. Jesper ligger och snarkar i sovrummet och Alex ligger och snarkar som hen hel karl på soffan, haha! Trodde inte att fruntimmer kunde snarka så mycket som hon gör, haha!

Vi vann ingenting på bingolotto igår i alla fall. Men det är som vanligt med andra ord. Men jag tycker att det är ganska mysigt att sitta och spela bingolotto på söndagkvällarna. Man har ju inte direkt något bättre för sig. Så jag tror att jag ska spela nästa söndag med. Men vi får väl se. Malin K fyller ju år nästa helg och hon skulle ha fest. Men jag vet inte om jag kan gå. Är den på fredagen kan jag i alla fall åka dit en stund, för då är Jesper fortfarande hemma. Men är den på lördagen så blir det nog kämpigt. Jaja, vi får väl se. Det är ju en hel vecka tills dess.

Idag måste jag åka till biblioteket. Lämna tillbaka böckerna som jag har lånat. Kanske jag kan låna någon annan bok. Får väl se vad jag hittar. Sen är det ju öppna förskolan idag med. Men jag vet inte om jag ska åka dit. För imorn är det ju också öppna förskolan (unga föräldrar) så jag funderar på att åka dit istället. Men aa, jag har ju alltid sån beslutsångest. Men jag ska i alla fall till bibblan. Men jag tror att jag tar det när Jesper är vaken. Så jag slipper dra i Tindra. Och så får jag själv gå i lugn och ro och kolla om jag hittar någon bra bok. Det blir nog bra.

Nä nu ska jag kika vidare.
Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0