God kväll!

Ja då har man tränat så att svetten bokstavligt talat rann! Orkade lite mer idag, jag pressade till max! Gud vad härligt! Först 40 minuter aerobics och sen 20 minuter pilates. Så nu vet man att man lever. Kommer nog ha träningsvärk imorgon kväll. Får se om jag tar en vilodag från träningen imorrn. För det är ju onsdag och det betyder BRA TVKVÄLL! Men vi får se.

Usch, jag är så nervös. Vi ska till bvc imorn. För första gången är jag RUSKIGT nervös inför att åka dit. Och det beror på att hon hade gått upp så lite i vikt vid senaste besöket. Men jag provade att sätta Tindra på våran digitala våg här hemma och den visade 8,3kg. Så vi får väl hoppas att den stämmer någorlunda. Kan ju alltid dra bort en sisådär 200gram..men då är det ändå en viktuppgång som duger gott och väl. Men vi får väl se imorn. Nervös är jag i vilket fall som hellst. Vad sjutton gör jag om hon inte har gått upp i vikt? Varför ska detta vara så svårt?

Sen funderar jag på om jag håller på att åka på en öroninflamation..jag har svinont i mitt vänstra öra. Det kommer typ i stötar. Inte skönt alls. Men vi får väl se.

Nä nu ska jag kika runt lite till innan sängen kallar!
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0