Sovmorgon och kalas!

Japp idag fick man lite sovmorgon trots att Tindra somnade halv 7 igårkväll. Hon sov fram till 8, då ville hon inte sova längre så man väcktes med ett ryck. Men det var rätt skönt att sova en timme längre idag. Dock så är jag fortfarande fruktansvärt trött. Men man kan ju alltid hoppas att man piggnar till snart. Så nu sitter Tindra i sin matstol och tycker att det är pisstråkigt att sitta stilla i 30 minuter efter maten som hon måste. Nåja, nu sitter hon i alla fall och leker med en tom cola-flaska så då går det väl an, hehe.

Lite senare idag så ska vi på kalas jag och Tindra. Vi ska hem till Krewer, hon fyllde ju 22 igår, så det blir nog trevligt. Hon hade ju varit så duktig och bakat marängtårta och sånt så jag får väl synda lite idag då, hehe. Jag har ju faktiskt varit duktig hela helgen annars. Inget godis på hela helgen! Känner mig riktigt duktig faktiskt. Så jag får nog ta en liten bit tårta idag. 

Ställde mig på vågen imorse med. Nu väger jag officeellt mindre än sen jag gick på gymnasiet, weeeiii!!! Så nu har man kommit över sitt första delmål som var 68kg för det var vad jag vägde precis innan jag blev gravid. Så nu kan jag verkligen gå i god för det dom säger "9 månader upp och 9 månader ner". Det stämde ganska bra. Så jag känner nu att jag kanske kan klara av att gå ner till 60 innan sommaren. Jag känner att det borde gå i alla fall. Annars kan jag ju alltid trösta mig med att jag i alla fall väger mindre än förra sommaren, hehe. Så nu står alltså vikten på 67,5kg. Yes!

Så nu funderar jag faktiskt på att ta en liten morgonpromenad. Kanske i samband med att Tindra ska vila nu på förmiddagen. Funderar på att gå ner till konsum på skogslyckan och köpa lite god frukost. För nu har vi fan bara torra mackor och inget pålägg som man kan äta. Så det ska jag nog göra. Vädret är ju dock lite tråkigt. Mulet. Men det var inte så kallt i alla fall. Och jag har ju med mig regnskyddet till barnvagnen så vi ska nog överleva om det skulle börja regna.

Nä nu ska jag kolla in vädret. Kanske skriver mer sen!
Annars får ni ha en bra dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0