En solig morgon

Ja detta var en härlig morgon att vakna till. Solen skiner och Tindra är på bra humör. Än så länge i alla fall. Vi har ju inte försökt tvinga i henne någon mat än. Hon har bara fått morgonvällingen. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra resten av dagen. Nåja, vi får väl se. Det värsta är väl att jag inte har någon av hennes favoritmat hemma. Kanske hade gått lättare att få i henne mat om vi hade haft någon som hon verkligen gillar..aja, det blir nog bra. Jag får väl fylla upp med välling tills vidare. För jag tror fortfarande att hennes matvägran är pga tanden som är på g.

Vad ska man hitta på idag då? Ingen aning. Det är väl måndag idag? Ja, det är det. Kanske skulle sticka till öppna förskolan? Nää jag har nog inte tid med det idag tror jag. För vi måste nog handla lite mat. Sen ska maten lagas innan Jesper åker till jobbet också. Det blir nog bra detta. Kanske skulle ta en promenad och försöka få nya bilder på Tindra där hon sitter bland vitsipporna. Kanske man kan få en LEENDE bild på henne. Jag får väl busa med henne ännu mer. Jaja, vi får se vad vi hittar på.

Ååh, jag vill ha en ny kamera!! Jag har hittat 2 stycken som jag vill ha. Dock är båda två lite dyra. Men ändå inte så himla blodigt om man tänker efter. Jag vet då i alla fall vad jag ska önska mig av alla när jag fyller år, haha! Jag ska önska mig bidrag till en ny kamera. Tror ni att jag lyckas få ihop sisådär 11.000? Haha, det tror inte jag i alla fall..men det kanske är värt ett försök? Men jag ska klara av att hålla mig så länge också, hehe. Fast jag blir väl så illa tvungen. Det är rätt bra mycket pengar. ÅÅÅHH!!! Varför ska jag ha en sån dyr hobby för???

Nä nu ska jag sluta drömma (dreggla) om nya kameror.
Ha en fin dag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0