Håller på att vända?

Ja nu undrar jag om inte Tindras matvanor äntligen håller på att vända. Till lunch åt hon idag en hel burk med mat, sen ville hon ha smörgås när jag och Jesper åt. Så hon fick några bitar smörgås, sen fick hon ett rån med smör på och ALLT gick ner utan problem! Kan det vara så att hon kommer skjuta uppåt i vikt nu? Kan det vara så att hon börjat tycka om mer och mer mat? Jag hoppas innerligt att det händer! Titta här på matvraket:



Fler bilder finns på http://MrsAnderss0n.bilddagboken.se

Jaa, vad har vi gjort idag då? Ingenting vettigt. Tindra har lekt här på golvet och rivit ner allt från bordet, men det är som vanligt. Jesper har startat en diskmaskin och dammsugit lite. Vädret är fortfarande trist..så det blir nog att sitta inne hela dagen idag skulle jag tro.

Nu närmar sig flytten också. Vi flyttar om en vecka. Känns GRYMT bra. Var förbi dom igår och dom har nästan tömt hela lägenheten. Fick även kollat på diskmaskinen som dom hade till salu. Vi SKA köpa den! Vi skulle få köpa den för 700:- och det kan jag säga var faktiskt inte farligt alls. Diskmaskinen ser helt ny ut, nästan oanvänd. Så jag tycker att det var ett klipp! Plus att vi slipper den stora klumpen som står på diskbänken nu. Nice värre! Det funderar vi ju på om vi skulle ha köpt deras staket som dom har också. Men dom ville ha 700:- för det med. Men vi ska disskutera det. Annars skulle dom ta med sig det. Men guuud vad jag längtar, hihi.

Vad händer med? Jo idag går jag in i vecka 11 i denna graviditet. Hur mår jag? För bra. Mår inte illa det minsta. Det värsta är väl den förbannades tröttheten som tar KÅL på mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och så har jag ett sånt sjukt humör. Nåja, får väl hoppas att tröttheten släpper snart i alla fall.

Imorrn ska jag till barnmorskan. Jesper och Tindra skulle väl följa med mig tror jag. Så han ska få svänga förbi biblioteket innan vi åker upp. För jag ar bokat en till bok. Så ska jag lämna tillbaka den som jag har hemma nu. För den har jag snart läst ut. Fy vilken hemsk bok alltså. SÅLD heter den. Handlar om en tjej som skulle åka till S:t Petersburg och söka till universitetet om jag fattade det rätt. Då träffar hon en gubbe som erbjuder henne jobb på ett Casino i Vilnius. Men istället blir hon såld till en hallick som tvingar henne att sälja sex. Så hon blir våldtagen och slagen. Sen åker dom till Sverige och hon måste göra samma saker där. Hon börjar knarka och röka för att dämpa känslorna. Ja den är riktigt hemsk. Men jag kan verkligen rekomendera er att läsa den. I alla fall om ni gillar verklighetsbaserade böcker. Men den är verkligen hård!

Nä nu ska jag kika vidare innan Tindra vaknar igen.
Ha en trevlig eftermiddag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0