Morgonens under.

Ja jag orkade faktiskt inte skriva igår när jag kom hem. Jag var så sjukt trött. Mötet drog ut på tiden så vi var hemma strax efter 23. Men det var trevligt och få tjötat lite. Sen fick vi ju faktiskt löst en hel del med medlemmar och sånt. Så det känns bra. Nu kan vi ju hoppas att allt håller i sig också.

Tindra vaknade typ 10 i 6 idag igen. Jag vette tusan varför hon har börjat göra det egentligen. Om det är någon period hon har kommit in i eller om hon har ändrat sina rutiner totalt. Men men, sånt man får leva med. Bara det att jag blir på så jääääkla dåligt humör när hon står och gapar i sängen. Jaa, jag har fått ett sjujäkla humör av denna graviditet så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men förhoppningsvis går det väl över nån gång.

Idag ska vi ju åka och kolla på den där bilen som jag har pratat om. Den står ju en bit utanför Mariestad. I Älgarås eller nått såntdär hette stället. Jag hoppas att vi kan köpa den och jag hoppas att säljaren kanske kan hjälpa oss att bli av med våran bil också. Så håll tummarna för oss! Jag får väl ta med mig kameran så kanske jag kan visa bild på bilen. Det är en familjebil men samtidigt en bil som har lite kraft i motorn. Så det blir ju inte ett totalt nerbyte i alla fall. Och det är ju en kombi. Så det hade varit perfekt. Nu ska vi även plocka ur Tindras bilstol och se hur mycket plats det blir över i bak- respektive framsätet. För som det är nu är det knappt så att någon får plats i framsätet. Nåja, vi får se som sagt.

Nä nu ska jag faktiskt ta och kika runt lite innan jag ska göra iordning Tindra, och mig själv för den delen.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0