Grilla och mysa!

Ja det blir till att grilla ikväll. Det är ju så himla gott. Jag köpte en ny marinad idag igen, haha. Den hette Chilli. Så vi får väl se om den är god. Den luktade riktigt gott i alla fall. Så nu har jag slängt på marinaden på våra fjärilskotletter, hihi. För då hinner dom stå ca. 2 timmar skulle jag tro. Och på förpackningen stod det att det skulle räcka med 1-3 timmar om man inte har så mycket kött. Vi har ju bara 3 kotletter så det ska nog räcka. Mmmm det är så himla mumsigt att grilla ju, hihi.

Sen efter grillningen lär det väl bli att sätta sig och spela lite NHL´09 på ps3an, hehe! Det är förjävla kul alltså, haha! Jag och Jesper spelade lite förut medan Tindra vilade middag och jäääklarns vad svårt det är att hålla reda på alla kontroller, haha! Men det är faktiskt kul, speciellt eftersom att Jesper är typ lika dålig som mig eftersom han inte heller har spelat det förut, hehe. Så det var ganska jämt. Första matchen Colorado(Jesper)-Detroit(jag) så blev det 3-2 till Jesper. Andra matchen Luleå hockey(jag)-Västra frölunda(Jesper) så blev det 0-0 men Jesper vann efter typ 13e omgången av straffar, haha! Jaja riktigt jäkla kul var det i alla fall. Så nu ska jag sitta och nöta det i helgen så att jag kan spöa skiten ur Jesper när han kommer hem, haha!!

Jag funderar på att sätta på Tindra lite kläder (hon sket ner sina för en stund sen) och promenera bort till ängen här borta. För där var det tydligen FULLT med vitsippor. Och jag har sagt länge att jag vill ha en fin vårbild på Tindra och då skulle det passa bra att sitta bland vitsipporna. Så det tror jag faktiskt att jag ska göra. Ska bara orka gräva fram vagnen som står längst in i sovrummet, hehe. Men det går nog bra.

Så nu ska jag faktiskt klä på henne och traska iväg. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kanske uppdaterar om hur det gick i hockeyn, haha!
Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0