Dagens outfit!

Ja nu är jag redo för att ta mig ut i kylan. Nya skor, "ny" jacka, "ny" mössa, ny halsduk och nya vantar! Mys. Nu har jag inte tagit nån bild på HELA outfiten men här kommer en bild på halva i alla fall.



Så nu är jag redo för att åka till bvc med Tindra. Tror dock inte att hon kommer få någon spruta idag. För hon är så himla förkyld. Hon har sovit jättedåligt inatt så hon lär väl vara trött hela dagen. Stackarn. Så jag är också lite halvtrött idag faktiskt. För jag har ju fått kliva upp typ en gång i timmen för att ge Tindra nappen. Lider med henne verkligen. Men hon tillfrisknar nog snart. Får hoppas det i alla fall.

Får väl se om grannen följer med oss. Jag vill ju ut till kärabarn och då frågade hon om hon inte kunde få följa. Visst sa jag. Det blir ju faktiskt roligare om man åker 2. Sen behövde hon handla lite ersättning med, och jag behöver köpa våtservetter så varför inte slå 2 flugor i en smäll? Får väl se om man hittar nått fint. Dom har ju som sagt lite roligare kläder på kära barn. Kan man bli mer beroende av barnkläder, haha.

Nä nu ska jag gå och stoppa igång en diskmaskin och packa skötväskan!
Puss på er!

P.s. Bjuder på en bild på skruttan D.s


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0