Idag ska jag fota!!

Idag ska jag ta med mig en filt och kameran så ska vi ut och fota lite! Behöver komma ut och röra på mig och hade varit fint med lite utomhuskort med. Lite långtråkigt att bara fota på ett och samma ställe hela tiden. Så det ska jag banne mig göra. Jag är svintrött och har ont i ryggen men vi behöver ju inte gå så långt. Krewer ska också följa med. Behöver ju ta tag i "träningen" här igen. Men jag har egentligen ingen större lust. Men vi får se vart detta slutar, hehe.

Ikväll blir det nog lite singstar haha! Det är fan roligt! Jag trodde inte att jag skulle våga sjunga ens en gång, men man får ju inte vara en chicken, haha. Sen gick micen att sänka så pass mycket att man knappt (går att sänka helt) hör sig själv i högtalarna.

Nu börjar storträffen att närma sig. På lördag är det dags. Ärligt talat håller jag på att bli lite nervös. Det är ju folk man pratat en massa med på internet men aldrig träffat i verkligheten. Eller jo jag har ju träffat Martina, Martin och deras lilltjej Cornelia en gång, så dom ska komma och bo hos oss i helgen. Men ändå..resten av alla människor då? Pinsamt, hehe. Hoppas bara jag inte behöver stå och presentera mig en massa för jag vet aldrig vad jag ska säga och så blir jag alldeles svettig och uscha! Men vi får väl se, det blir nog bra.

Nä nu vakna lillan så jag ska ge henne lite mat och sen bär det ut och gå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0