Sovmorgon!

Ja herre gud, jag vet inte vad jag ska ta mig till med min sovande unge alltså, haha! Jag klagar verkligen inte, men snart sover hon väl bort hela dagen som värsta tonåringen!? Lade henne i sängen runt 19 igår, hon somnade inte fören 19.30, men hon somnade i alla fall! Sen vaknade hon vid 21.30 och vägrade somna om så vi tog upp henne, MAX 10 min, sen lade vi henne igen. Då somnade hon om och gissa vad? Hon vaknade inte fören halv 9 imorse!! Hallå? Snacka om lyx eller? Vad har jag gjort för att få en sån snäll unge? Är detta för att jag "introducerade" spjälsängen redan när hon var nyfödd? Eller är hon en förkrymt (stavning?) tonåring som gärna vill sova bort hela dagarna? Haha jaadu, ingen aning. Sover gör hon i alla fall. Och det "värsta" är väl att hon fortfarande vilar flera gånger under dagen. Nu har hon förkortat ner antalet på sina sovstunder på dagen, från 4 ggr till 3 ggr. Men ändå, ska en unge sova så mycket som hon gör? Jaja, nu känner jag mig pigg och utvilad i alla fall!

Idag ska vi greja i förrådet. Krewer kommer hit och "passar" lillan medan vi är ute och grejar. Skönt att få bort alla kartonger. Sen ska vi skruva ihop sängen idag med. Hade väl hoppats på att få upp hyllorna med, men vi får se vad vi hinner med. Man vill ju gärna ha lite mys på helgerna med. Men man måste ju passa på när Jesper inte jobbar. För när han jobbar så orkar han oftast inte greja med nått. Men man får även passa på att mysa framför tvn med lite gott eftersom det inte händer så ofta heller. Jaja, vi får som sagt se vad vi hinner.

Vi har en liten kattunge här utanför oss. Stackarn. Han har varit här i flera dagar. Igår tog vi in den och gav den mat och så fick den vila lite. Vi hade tänkt ha den inne hos oss under natten, men våra katter gillade inte detta riktigt. Men jag har för mig att jag såg en "kattlapp" på konsum på skogslyckan om någon katt som var försvunnen. Så jag ska faktiskt svänga förbi där och kika. Den är jättefin och jättegosig! Den är grå/vit med en grå fläck under hakan. Jag har tagit kort på den, tänkte att vi skulle ha skrivit ut lappar och hängt på soprummsdörren eller nått. Man vet ju aldrig om det är någon på detta området. Och så hade vi tänkt hänga en lapp vid dagiset. Men först ska jag kika på konsum.

Nä nu måste jag kika om Liseberg har öppet imorrn. Vi funderar på att gå där en sväng. Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Anki

Hon sover ju mycket för att hon växer=) dom har ju sina "växar" perioder och då är det bara sova och äta som gäller....då vet du att hon är frisk o växer som hon ska =)

2008-11-15 @ 11:20:12
URL: http://mammaanki.blogg.se/?tmp=06214554

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0