Vattenstämpelns vara eller icke vara..

Ja jag fotar ju en hel del som dom flesta (om inte alla) mina läsare redan vet. Men jag har lite av ett i-landsproblem, haha! Jag ogillar verkligen vattenstämpel på bilderna. Jag har ju det på typ varenda bild som jag tagit nu för tiden. Men jag tycker det är sååå fult och att det förstör hela bilden. Men samtidigt vill jag ha någonting som visar att bilden är MIN och att den är tagen av MIG. Så hur löser man detta? Jaa, jag har suttit och testat mig fram lite. Men jag kan behöva lite hjälp. Vad ser snyggast ut? Här har ni några alternativ..

Denna syns det dock knappt vad det står om man inte ser bilden i fullformat..Men den var diskret i alla fall..




Denna är mindre diskret.






Eller är helt enkelt en vanlig, hederlig vattenstämpel det bästa?




Som sagt, världens största i-landsproblem.. Hjälp!


Vad har vi mer pysslat med nu på kvällen då? Jaa, jag lagade mat innan Jesper skulle till jobbet. Gjorde nått som jag inte provat förut. Gjorde en wok med strimlat fläskkött, wokgrönsaker (morot, broccoli, vattenkastanjer och minimajs tror jag det var i) och nudlar. Det blev faktiskt gott. Nu äter ju inte jag grönsaker men smaken som blev av nudlarna och köttet efter att ha wokat det i thai sweet chili blev riktigt gott faktiskt. Strax efter det drog Jesper till jobbet och jag och Tindra gick ut och lekte. Hon börjar verkligen få kläm på detta med att köra bobbycar nu, hehe. Fort gick det! Sen var det ju massa andra barn ute också så hon blev arg när vi gick in. Dock hade ju alla andra barn också gått in då men hon ville inte in ändå, hehe. Hon är bestämd min lilla dam! Det var lite kyligt ute. Det hade nog varit skönt om det inte hade blåst så men nu var det kallt. Så jag gick till och med in och hämtade Tindras vantar för hon var iskall om händerna efter ett tag. Nåja, nu sover hon gott i alla fall.


Jag kommer att visa resultatet på färgningen av kläderna imorrn. Hade tänkt ta på Tindra kläderna till dagis så ni får se dom på! Dom blev i alla fall skitbra! Fläckarna syns inte och färgen blev faktiskt häftig. Riktigt klarröd! Snajsigt värre.


Nää nu kommer jag avsluta detta blogginlägg med en bild på kvällshimlen. Eller rättare sagt på lite kvällsmoln, hehe. Ha en bra kväll!



Kommentarer
Postat av: Nina

hahah eller hur..



sååååååååååååå fina bilder :D

2009-09-28 @ 21:27:03
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Härliga höst bilder du delar med dig..Så skoj att ni ska på ul på torsdag.Hoppas att du får en skön tisdag.kram

2009-09-29 @ 09:48:05
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sophia

Svårt det där med att stämpla sina bilder ;)

Själv gör jag inte det alls...

Men det beror ju på hur mycket man vill göra reklam för sig själv =)

2009-09-29 @ 22:34:46
URL: http://slns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0