Trött så trött!

Ja idag ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen. Den var verkligen sådär perfekt varm, perfekt mjuk och skön. Ja ni vet vad jag pratar om! Men så sitter en liten Tindra i sin säng, i sitt rum och tjötar och gapar och gnisslar i spjälorna, hehe. Det är svårt att låta bli att le. Hon är så tossig min lilla dam. Och appropå det så ska jag sluta skriva en stund för det luktar skit här hemma..

Sådär ja! Så vad ska vi hitta på idag då? Jo vi ska åka ut en sväng sen när Jesper vaknar. Tindra ska ju på dagis så henne vet vi ju vad hon kommer göra, hehe. Busa busa busa! Sen ska vi ju försöka komma på vad vi ska äta till middag också. Kyckling är ju mumma, så vi får se om det kanske blir kyckling och pommes. Tindra gillar ju också kyckling så det kanske är bra. Men som sagt vi får väl se sen vad gubben tycker. Tror dock inte att han är omöjlig, hehe. Blir dock stekt kyckling i så fall.

Går ju även in i vecka 23 idag. Men jag får skriva om det sen när jag kan visa en magbild, hehe. Nu ska jag kika vidare en snabbis och sen ska jag se om jag kan få i mig en macka eller så. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0