Fotograf-Malin har varit framme igen!

Ja jag tog bilen, åkte och tankade (finns det nått tråkigare??) och sen åkte jag ut till sunningen. Tänkte att DÄR är en bra plats att fota solnedgången. Men nää, det var egentligen inget vidare. Men jag hittade ett ställe där man såg solen mellan husen. Så bilderna blev helt ok ändå! Jag får väl vara nöjd. Ni får kika in på mitt galleri och titta om ni vill! Klicka på bilden för att komma till galleriet!



Där kan ni även hitta övriga naturbilder som jag har tagit. Mapparna är märkta med datum så att det ska vara lätt att hitta. Men det kommer jag fixa under resten av kvällen. Ni får väl hålla lite koll helt enkelt.


Tidigare idag så fotade jag dotra min lite också. Så hon har också fått en egen mapp i mitt galleri. Även där kommer jag ladda upp även äldre bilder så att bilderna inte är så svåra att hitta. Klicka på bilden för att komma till galleriet!




Det är i alla fall såhär hon lägger sig på kuddarna på golvet som jag försökte förklara häromdagen, hehe. Är hon inte söt så säg!

Jaa, resten av kvällen ska jag som sagt hålla på att ladda upp massa bilder i galleriet. Så ni kan ju hålla utkik. Här har ni länken till förstasidan till galleriet. http://www.mandarinklyfta.se/gallery2
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: malin

jössös vad stor hon blivit... va väl inte länge sen vi va i thn?? hon växer ju så ddet knakar:D

2009-09-23 @ 21:48:59
URL: http://maliich.blogg.se/
Postat av: Isan

VAr och kollade ditt galleri !!! Jisses vad mycket fina bilder du lagt upp där !

Kramiz

2009-09-23 @ 22:12:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0