Dagens outfit och ONT ONT ONT!!

Tänkte visa en väldigt dålig bild på dagens outfit, haha! Det var så att det var väldigt mörkt i min hall och jag kunde inte använda blixt heller, får det såg knäppt ut. Dessutom är bilden tagen med mobilen (har dock en bra kamera i den så det är inte där problemet sitter). Försökte ljusa upp den i ps lite men den blev bara grynig men det får duga ändå, haha!


Tunika från ullared, var svartvit från början men jag försökte färga den till helsvart. Dock blev den mörkblå/svart, hehe. Men jag ska köpa mer färg så att jag kan bättra på det lite. Mammastrumpbyxor svarta och bältet från gina tricot. Jag hade inte tänkt ha något bälte på mig idag. Men när jag tog på mig denna tunikan så insåg jag att den har blivit typ 2 storlekar för stor! I alla fall upptill. Så den hängde värre än jag vet inte vad så det såg inte alls snyggt ut utan bälte. Så det fick hänga med idag, hehe. Sen var jag ju redo med handduken i håret och allt, haha!

Efter denna bilden åkte vi i alla fall iväg. Jag kände mig mycket piggare efter att ha fått duscha. Och jag har ju fortfarande ingen feber, gött mos! Åkte och lämnade tillbaka filmerna och sen till maxi. När vi kom till maxi märkte jag hur foglossningen kom, och det ordentligt! Jag fick hänga på vagnen och kunde knappt gå. Självklart hade jag inte mitt bälte med mig, vi skulle ju bara handla litegrann! Så nu vet jag inte hur jag ska orka med. Jag får ta på mig bältet och hoppas att det lindrar något.

Sen vill jag även säga att vi har en bänkdiskmaskin till salu om för en billig peng om någon är intresserad!? Den har några år på nacken men den funkar fortfarande. Så bor man själv eller kanske inte brukar ha så himla mycket disk är den helt suverän faktiskt! Finns i Uddevalla, haha!

Nää nu ska jag se om jag kan få mig en snabbkik innan lillan vaknar igen. Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Men hallå :) Men guud vad länge sen alltså. Är allt bra med dig? Ser ju att du är gravid igen. Grattis :) Att du även har gift dig. ojoj här hinner man inte vara med :) Men vad roligt och jag är glad för din skull:)

2009-09-09 @ 14:30:49
Postat av: alexandra

haha, jag vet. Fjotisar alltså ;)

2009-09-09 @ 15:38:35
URL: http://wiikman.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll gumman.ja man märker att man blir framåtungd & man känner av fogarna när man går..inget skoj med man får vagga sig framåt..Hoppas att du får en skön kväll med familjen,,Söt bild på dig.kram kram

2009-09-09 @ 17:06:52
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Lisa, Loves mamma

Jo det är jag, på familjeliv. Är du med i något forum där?

2009-09-09 @ 17:43:38
URL: http://lizadahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0