Barnmorskan + presenter

Ja jag kan börja med barnmorskan då. Allt såg bra ut och sådär. Jag fick en ny tid den 6 oktober klockan 10.00. Då får jag även bestämma om jag vill ta det där influensavaccinet eller inte. Hmm..får fundera lite till med andra ord.

Jaa, i alla fall. Mina värden var väl ok.

BT: 100/70    Med Tindra: 100/65
HB: 111         106
SF: 27           26
Vikt: 72,5kg   75kg

Jag väger mindre men har större sf-mått, hehe. Men det är riktigt roligt att kunna jämföra med sig själv. Och precis som förra gången så börjar jag över kurvan på sf. Men det är som min bm sa, jag bär magen väldigt högt. Jag har liksom ett ganska stort mellanrum mellan blygdbenet och livmodern om man känner efter. Så jag är inte orolig. Inte ännu i alla fall hehe. Sen frågade jag om hon ville chansa på vad det blir för kön till nästa gång. För jag berättade att vi skulle göra ett köns-ul den första oktober. Hon chansade i alla fall på att det blir en tjej även denna gången, hihi. Men det ska bli spännande. Så 1 oktober får gärna komma NU! Nåja, jag får väl ha tålamod antar jag, haha!

För att återgå till presenter, som egentligen skulle få ett eget inlägg för att inte knasa sig i mina kategorier, men ork! I alla fall så damp det ner några presenter till mig idag, hihi. Jag blev lite chockad då jag trodde att alla har glömt bort mig, hehe. Men jag fick i alla fall ett kuvert med pengar från min mormor Maj. Sen fick jag ett paket från min syster Jessica också. Ett superfint halsband! Ååh det var så fint! Titta här:



Visst är det snyggt? Jag älskar det i alla fall! Och jag vet ju att Jessica läser min blogg, så jag säger TUUUSEN TACK!! Jag älskar det!

Fick även ett paket av min älskade gammelmormor. Det paketet innehöll detta:



Hon har stickat tjocksockar till hela familjen! Dom är så sköna, hihi. Sen låg det även ett kuvert med en present enkom till mig. Lite pengar. Jag får ringa och tacka henne sen. Tänkte bara att jag skulle pröva så att Tindra kan ha dom, jag tyckte att dom såg lite stora ut men jag ska kolla. För hon sa att jag skulle prova dom och passar dom inte stickar hon gärna fler, det var bara höra av sig. Men jag kunde i alla fall ha mina! Sköna som attan!

Nåja, det var allt från mig denna gången. Nu ska jag kolla på one tree hill och käka pepparkakor! Puss och ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Så mysiga strumpor :) Söt halsband..snart blir det eftermiddags fika med nybakade bullar..mums vad det ska bli gott.Ja det är skönt väder denna dag..Ha en skön eftermiddag.kram kram

2009-09-15 @ 13:07:00
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: jennifer

Faster, marianne. Tror på en kille :D

2009-09-15 @ 14:58:57
URL: http://jenniiferwikman.blogg.se/
Postat av: Martina

Jätte söt och gulligt halsband och strumporna såg riktigt sköna ut:D de lär komma väll till användning:)

2009-09-15 @ 16:11:07
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0