Dagens outfit + massa bilder!

Ja, jag tänkte börja med att visa min och lillans outfit för dagen, hihi. Min outfit är ett par turkosa leggings (som jag fick av Jespers lillasyster så jag vet inte vart dom är köpta!) och en svart tunika med snörning runt halsen från Lindex. Halsbandet är köpt på glitter. Lillans outfit kommer från h&m rakt igenom! Jag gillar h&m´s barnkläder. Det är bra kvalité och jag tycker att dom är fina! Här kommer bilderna på det.

 

Jag kan faktiskt inte få nog av leggings och tunikor. Det är nog bland det skönaste som finns att gå runt i. Men kan bli lite kallt i vinter. Men vi får väl se. Hittade massa stickade (finstickade nu alltså!) leggings och strumpbyxor på marknaden i måndags, kanske kan köpa nått sånt då. Får väl se.

Sen när jag och Tindra gick till dagis så tog jag med mig kameran. För idag är det en såndär PERFEKT höstmorgon. Kyligt, fuktigt, vindstilla och stråååålande sol! Kan det bli bättre? Nää! Så ikväll kommer jag att dra med Tindra ut, vi ska åka och fotografera lite, hehe. Någon som vill hänga på? Nåja, här kommer bilderna från förut..



Det är synd att man inte riktigt kan fånga vattendropparna på ett bra sätt.. Kanske hade blivit bättre om man hade haft ett polfilter? Hmm, jaa, kanske. Skulle vilja testa..



Detta löv hade ju även börjat få lite höstfärger. Me like!



Detta är på våran baksida. En vattendroppe som hänger från en brännässla.



Det växer mossa på våra vinbärsbuskar, haha!



Gräset var alldeles FULLT med vattendroppar. Det bara blänkte i solen! Mysigt.



Även hösten har ju sina blommor. Dessa ser man väl bara på hösten i alla fall, tror jag? Det var i alla fall väldigt få som hade slagit ut, man såg mest knoppar. Men det är fint med lite färg i vardagen!

Ja det var dom bilderna det. Jag kommer förmodligen lägga upp bilderna från kvällsfotograferingen sen också. Kan hända att vissa av dom kommer upp på bilddagboken istället, men det märker vi väl hur jag gör.

Nu ska jag väcka min gubbe. Jag måste till arbetsförmedlingen idag och få mina papper påskrivna och skickade. Annars får man inga pengar tydligen. Det är ju nått såntdär med ungdomsgarantin.. Ska bara fylla i dom först och hoppas att jag fyller i dom rätt, haha! Men det ska väl inte vara så svårt tycker man.. Sen behöver vi handla också. Sen hade jag även behövt städa medan lillan är på dagis, men jag kanske gör det ikväll efter att lillan lagt sig. Då hinner det i alla fall vara städat tills imorgonbitti, haha!

Ha en trevlig dag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0