En jobbig natt..

Ja inatt har det återigen varit en jobbig natt. Tindra har vaknat flera gånger p.g.a hostan. Men det kanske är påväg att gå över och därför hostar hon just som värst för att det ska sluta? Jag hoppas på det i alla fall. Men av någon anledning känner jag mig ändå inte sådär jättetrött nu. Jag brukar ju vara zombitrött efter att ha fått springa hela nätterna. Men inte denna gången. Hmm.. Börjar kroppen vänja sig kanske? Jaa, livet är en gåta. Kroppen, framförallt, är en gåta.

Så vad händer hos familjen Andersson idag då? Jo förstår ni, vi ska till Trollhättan och hämta våran nya vagn, hihi. Ska även käka på max! Så jäkla gott! Det var längesen. Med tanke på att vi inte har max i uddevalla så blir det inte så ofta. Eventuellt ska vi ta oss en sväng förbi hunneberg. Dom har ett vackert vattenfall där som jag hade tänkt försöka mig på att fota. Så vi får väl se om det blir något. Ser ju hellst att molnen ska spricka upp innan i alla fall. Men det ser dom då ut att göra när som hellst. Så man kan ju hoppas.

Haha Tindra är ju lite rolig. Hon har inte brytt sig om sin lära-gå-vagn sedan hon började gå. Men nu kommer hon ut med den ur sitt rum och går massor med den, haha. Hon kanske vill ha en dockvagn ändå? Som hon kan vara ute och gå med? Även fast att hon inte är intresserad av dockor i sig kan det ju vara roligt med en dockvagn. Får väl se vad tomten kommer med, hehe.

Nää detta får vara allt från mig för denna gången. Men ni glömmer väl inte bort tävlingen? http://www.mandarinklyfta.se/blogg/2009/september/tavling.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0