Morgonen blev super!!

Ja jag blev på GRYMT bra humör när min lillasyster påminde mig om vad det var för dag idag! Kan ju bara meddela att jag just nu sitter och väntar på att få hem FÖRSTA AVSNITTET AV ONE TREE HILL SÄSONG 7!!! Hell yeah!! Denna dagen kan ju inte bli bättre, hihi!

Eller jo det kan det nog. Jag ska snart till barnmorskan igen. Ska vara där 10.30. Undra om det är någon provtagning idag. Det borde det vara eftersom det inte var någon sist. Uscha mig. Stick i armen/fingret, INTE min favorit. Dock hoppas jag på att få väga mig idag. Jag är liksom ganska nyfiken på hur mycket jag har gått upp. Ibland känns det som att det är säkert 10 kg. Men jag tror faktiskt inte att det är så mycket. Rättare sagt HOPPAS jag att det inte är så mycket. För då lär jag gå upp säkert 30kg denna graviditet. Eller nja jag tar tillbaka det där. Gick tillbaka i min gamla blogg och insåg att jag faktiskt hade gått upp 7 kg i vecka 25 med Tindra, hehe. Här är mina värden med Tindra:

BT - 100/65 tror jag det var
HB - 106
Hjärtljuden - 140
SF - 26 cm
Vikt - 75

Kan ju vara roligt att jämföra dessa sen, hihi. Men jag blev ju inte så glad när jag såg att mitt hb låg på 106 sist. Ligger det på samma nu lär jag ju måsta käka den förbannade järnmedicinen, bläää! Aja, det återstår att se som sagt. Här kommer i alla fall 2 magbilder. Den ena ser man väl mest dagens outfit, haha! Den andra bilden är ju sexigast, hahaha!



Sexigt värre som sagt. Men det bor faktiskt någon där inne. Någon som har börjat sparka oerhört hårt! Det gör till och med ont ibland, hehe. Men det är rätt mysigt. Men jag är redan less på att vara gravid. Less på att ha ont överallt och less på att inte kunna andas normalt. Nåja. Nu ska jag väcka min gubbe och sen ska vi åka. Återkommer när vi kommer hem! Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Allt är bra med mig..skönt väder att vakna till..Ska bara slappa denna dag...Kommer inte sätta mig frmaför tv:en & titta på det igen..man blev bara så arg..vara bara gifta för pengarna & inget annat..är man gift så sover man i samma säng i inte seperata rum..det säger bara hur bra kärlek det är mellan fru & mer ANKA...HIHIHI--Ha en skön tisdag.kram kram

2009-09-15 @ 09:52:55
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Martina

Nu har magen verkligen vuxit på dig människa;P hah! kul!;D



2009-09-15 @ 16:09:39
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0