Ingen färgning idag.

Nää det blev det inte. Jag hade tänkt åka förbi ö&b idag och köpa textilfärg. Måste färga en dress som är Tindras för byxorna har blivit alldeles missfärgade när vi har varit ute och lekt. Även när hon varit på dagis. Så jag tänkte färga den i en mörkare färg. Funderar på röd, vad tror ni? Blir nog att färga en tröja för mig också. Samma färg blir det då. Sen ska jag även köpa en svart färg och färga några t-shirts som är Jespers. Det är hans jobbtröjor. Dom har typ blivit ljuslila och dom var mörkblå från början. Vette fan vad som har hänt egentligen. Men men, det ska i alla fall färgas.

Nu sitter jag mest och funderar på vad jag och Tindra ska hitta på. Vädret är INTE roligt. Visserligen regnar det väl inte men inget skönt att vara ute. Dock funderar jag ändå om inte vi skulle gå ut en sväng. För lillans skull. Hon blir som sagt väldigt rastlös. Aja vi får väl se.

Nu avslutar jag en mobilbild på dagens outfit, hehe.Kanske lite mörk. Men det är alltså min stickade klänning från gina, som är för kort att användas som klänning nu för tiden, haha. Den täcker inte ens hela röven! Och så är det ett par mammajeans som jag köpte av grannen. Dom är supersköna! Dom kommer från hm-mama tror jag det var. Skönt outfit i alla fall nu i höstrusket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0