Lugnet före stormen..

Ja jag kände att jag kunde sätta mig här ett tag nu. Har precis lagt Tindra så att hon får vila en stund innan folket kommer. Städat och klart, tårtan är klar (även om den inte fick bli som jag ville) så nu är allt lugnt. Folket skulle väl börja komma runt 13-tiden bestämde vi, så det är ju bara en timma kvar. Men det ska bli roligt att se vad Tindra tycker om tårtan, haha. Jag undrar vad jag själv kommer tycka om tårtan. Jag smakade ju på den ena fyllningen och jag tyckte att den var lite smaklös, men men, vi får väl se vad alla andra tycker. Kan ju alltid hoppas att den smakar bra i alla fall. Får väl visa en liten bild på den sen.

Vad händer ikväll då? Jag vet inte riktigt. Jag är sugen på att hitta på nått, men jag vet inte vad. Kanske kan åka och ta ett kvällsdopp senare? Får väl se som sagt. Annars blir det nog att dra en film eller nått..

Appropå film så var ju vi och såg Transformers 2 igår. Nu är ju inte detta min typ av film, men eftersom vi sett ettan så måste man ju se tvåan. Faktiskt så var filmen rätt så bra. Det är ju overkligt som fan men den gick att se i alla fall. Om man bortser från dom som satt bakom oss och fes hela jävla tiden. Det luktade ju faan i hela jävla biosalongen. UÄCK! Självbehärskning??? Nåja, det var i alla fall trevligt att komma ut en sväng. Det var jag, Jesper, Malin O och Mikey. Nice nice.

Nä nu ska jag faktiskt försöka hinna kika lite till.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0