Lite shopping

Ja det blev lite shopping idag i alla fall, hehe. Köpte en uv-dräkt till Tindra som hon kan ha på sig på skara sommarland. Sen köpte jag lite nya kläder till henne med. En body och en tunika med tillhörande leggings. Supernice tyckte jag. Såhär ser dom ut.

 

Så tjusigt så, hehe. Uv dräkten orkar jag inte ta kort på. Men det blir nog bra. Sen var vi även in på apoteket och köpte solskyddsfaktor 50+ så vi kan smörja in Tindra på dom områden som inte uvdräkten täcker. Så nu är vi preparerade för sommarland ordentligt, hehe. Har väl tänkt köpa en sån där badring met "sits" i hehe. Så hon även kan följa med på lite djupare vatten och kunna sitta i den. Ska bli roligt att se hennes reaktion på så mycket vatten. Hon har ju bara badat i badkar liksom. Sen är det ju lite kallare vatten i poolen också. Nåja, det kommer nog gå bra tror jag i alla fall. Ser verkligen fram emot detta!

Sen vette tusan om inte jag har fått en liten inflamation i min höft. Den gör ruskigt ont och jag kan knappt stödja mig på vänster ben. Har haft detta fenomen en gång förut och då fick jag en kortisonspruta. Detta vill jag hellst slippa för den gjorde så fruktansvärt ont ska jag tala om! Men men, vi får väl se. Så det lär ju inte bli mycket grejande för mig idag. Ska dock försöka hänga upp väggljusstakarna och lite tavlor på väggarna hade jag tänkt. Sen ska jag ju göra slingor med. Det blir nog bra.

Nu måste jag ta mig en liten snabbkik.
Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0