Tröttare än tröttast

Ja nu sitter man här och klockan är inte ens 7. Tindra valde att vakna klockan 6 idag och vägrade somna om. Så det var väl bara lyda order och kliva upp och ge henne välling och ny blöja så får vi väl se när hon vill sova nästa gång. Garanterar redan vid 8. Får väl se om jag ska försöka sova en stund jag med då. Kan ju i alla fall försöka. För jag är riktigt trött just nu i alla fall. Blä!

Det var en trevlig kväll igår ute hos Jespers chef. Vädret såg riktigt trist ut när vi åkte hemifrån. Regnade en skvätt. Men ju längre ut mot "kusten" vi kom desto mindre moln och mer sol blev det. Så när vi kommer ut till chefen så är det strålande solsken och varmt! Och en annan klädde ju på sig för vädret som var hemma, hehe. Det vill säga, jag tog min stickade tjocka klänning och jeans på mig! Men det blev ju kyligt framåt kvällen så jag ångrar inte mitt val i alla fall. Vi stannade inte så länge. Tror att vi åkte redan vid halv 8 eller nått. Men det var god mat och trevligt sällskap och det tackar vi för!

Vad händer idag då? Jag vet faktiskt inte. Jennifer kom ju hit igår också. Så vi får väl se om vi kan hitta på nått idag. Fast Jesper behöver ju bilen också. Nåja, vi får väl se. Alla ligger ju och sover ännu. Och föresten får jag gå och titta till Tindra. För hon fick vällingen i sin säng och det låter som att även hon somnar snart...får titta..

Ha en trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0