Fy vilken lång dag!

Ja detta blev en otroligt lång dag. Dagen började med ett besök hos kära bvc. Tindra skulle få sin ettårsspruta och lite sånt roligt. Men jag måste faktiskt säga att för en gångs skull blev jag glad av att vara där! Tindra hade gått upp nästan ett halvkilo i vikt!! WOHOO!! Påväg i rätt riktning äntligen. Men det märks ju på hennes matvanor. Hon har börjat tycka om maten mer och mer och vill alltid äta samtidigt som oss, och det är bra. Men hon gillar verkligen inte min mat *muttra*. Men som sagt, sånt är en vanesak. Hon ska få fortsätta smaka min mat tills hon klarar av att äta bara den. Men det får bli nästa veckas projekt. För i helgen blir det burkmat i skara. I alla fall så väger lillan nu 8950 gram och var fortfarande 73,5 centimeter lång (kanske praktikanten mätte fel sist? Det trodde bvcsköterskan med) och 45,5 runt huvudet. Stora damen. Och nu vill hon gå och stå mycket mera så jag tror att hon kan gå själv snart. Hon kan ju stå utan stöd. Dock tror jag att det sitter lite i huvudet på henne. Hon har balansen men det är som att hon inte vågar stå själv när hon märker att ingen håller i henne, hehe. Min lilla fegis. Men det kommer nog vilken dag som hellst. Igår tog hon faktiskt ett helt steg själv! Så nu går det fort.

Sen åkte vi ut till torp. Köpte 2 presenter till Tindra som hon faktiskt får på måndag när hon fyller år. Hon behöver inte vänta till kalaset, hehe. För då får hon ju faktiskt en massa andra roliga presenter. Sen gick vi och handlade inför imorrn. Smörgås, yoghurt och en massa andra nödvändigheter. Sen gick vi till el-giganten för att hämta mopeden. Ja, då fick vi veta att mopeden kom helt demonterad så det var bara ställa sig utanför och skruva. Ja det gick väl bra tills vi skulle få igång mopedjäveln! Då fick den ingen soppa och när vi fixat det så startade den inte i alla fall. Så efter ca 4 timmar fick vi ge upp. Ställde moppen hos el-giganten och åkte hem. Så nu måste vi försöka få tag på en bil med drag också för VI måste köra mopeden till någon jävla verkstad i trollhättan. Men vi skiter i det. Vi vill bara få hem mopeden från torp och hem till oss för då kan Jesper skruva i lugn och ro. För nu tror han att han vet vad felet är. Så vi får väl se. Sen åkte vi hem, lillan fick nattvällingen och sen nana. Hon var såååå trött och gnällig plus att hon hade fått lite lite feber av sprutan antagligen, men hon hade bara 38,2 så det var inget mer med det. Nu sover hon så gott så!

Ja detta var våran dag, ni kanske förstår att jag är TRÖTT! Kan säga att vi inte fick i oss någon mat fören typ 19.00. Inte bra alls! Men vadfan?!

Nu ska jag packa inför skara sen ska jag fan sätta mig och spela lite om jag orkar.
Ha en fortsatt trevlig kväll! Och föresten så blir det nog inget bloggande från mig i helgen. Eventuellt någon mobilblogg..annars PÅ ÅTERSEENDE SÖNDAG!

Kommentarer
Postat av: Nina

Trevlig midsommar!

2009-06-19 @ 11:29:22
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0