Jävla grädde alltså!

Att jag aldrig lär mig! Men grädde är ju så gott, haha! Åt lite jordgubbar med grädde förut och fick världens magknip. Men men, det är nog faktiskt värt besväret om jag ska vara ärlig. Någon som har provat den laktosfria grädden? Är den något att ha eller? Smakar den som vanlig grädde? Kanske skulle vara värt att prova? Äsch jag vet inte.

Imorrn blir det full rulle i Andersson-familjen. Först är det ju dagis som hägrar. Som ni vet ska Tindra äta där för första gången och sådär. Sen efter det ska vi åka ut till maxi och handla allt för tårtorna och kalaset. Sen måste vi skjutsa Jennifer till tåget. Hon ska nämligen hem imorrn. Sen blir det hem, förbereda tårtor och grilla. Sen måste vi hinna städa imorrn också. Så det blir rätt körigt. Men det går nog bra. Jag har städat endel nu ikväll så det kommer att gå fort imorrn.

Nä nu ska jag fan gå och lägga mig. Har ju magknip så att jag knappt kan sitta upprätt.
Sov så gott folket!

Kommentarer
Postat av: Helen

Den laktosfria grädden smakar som den vanliga ...

Roger kan inte med vanlig så vi kör bara med laktos fria. Sen är det bra då den håller längre än vanlig grädde med så vi köper alltid hem en bunt . GOTT då man blir sugen ....

2009-06-26 @ 10:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0