Äckligaste filmen?

Ja det var nog den äckligaste filmen jag någonsin sett! Den var inte äcklig så att man blev rädd utan den var mer äcklig så man ville spy! Huvvaligen! Den hette Wrong Turn eller nått sånt. Fy fan vad vidrig alltså. Handlade om ett gäng som skulle göra en dokusåpa eller nått sånt. Men dom stötte på en massa kanibaler som käka upp dom eller nått..blä! Äcklig var den i alla fall. Den var ju inte ens bra. Inte nånstans! Så jag rekomenderar inte någon att se den! Blä! Får hoppas att den andra filmen är bättre. Kommer inte ihåg vad den hette men vi får väl se den imorrn eller nått.

Nu har vi äntligen fått köpt våra utemöbler. Dom hade bra pris på jysk så vi passade på! Så nu är vi nöjda. Imorrn blir det till att åka till tippen och slänga massa skräp, sen ska vi ut och lämna in bilen. Ännu fattigare blir vi då! Fan att allt ska komma på en och samma gång. Aja, men vad gör man? Så imorrn blir det fullt upp kan jag lova. Puh! Hoppas bara inte denna huvudvärk förföljer mig. För igår hade jag huvudvärk, imorse när jag vaknade hade jag huvudvärk och nu har den kommit tillbaka denna huvudvärk. Aja, får väl ta en alvedon imorrn med då. Så att man orkar med dagen.

Men vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska gå och lägga mig i sängen och krama kudden så hårt så att jag stryper den!
God natt!

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej!



De är den ÄCKLIGASTE filmen jag sett! Vidrig är den! Kolla inte på sånna hemska! Usch blev rädd bara jag tänker på filmen :( hehe kram!

2009-06-17 @ 19:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0