Filmkväll kanske?

Det har ju varit toppenväder idag, blåst lite kallt bara. Eller så är det bara jag som är frusen, hehe. Men vi kom oss i alla fall iväg till torp. Dock hade inte moppen kommit. Kommer eventuellt på torsdag. Hade blivit nått fel från centrallagret så jag vet inte. På torsdag.

Innan torp ringde jag och skällde lite på nikon. Men jag hade inte behövt skälla för min kamera är KLAR!!! WOHOO! Nu ska bara verkstan skicka kameran till huvudkontoret och sen ska huvudkontoret skicka den till mig så har jag riktig jävla röta så kommer kameran innan helgen. Men jag brukar aldrig ha tur så jag får den väl i början på nästa vecka eller nått. MEN jag har i alla fall kameran till Tindras ettårs kalas! Det var liksom huvudsaken känner jag. Visst hade det varit skoj att ha kameran till skara. Men men, smällar man får ta! Åååh vad jag ska ut och fota sen när jag får hem min älskade kamera, hehe! Sen bad han om ursäkt för att det fortfarande står väntar på reparation på internet. Han sa att det måste blivit nått fel eftersom kameran var klar. Men vad det var för fel på kameran har jag ingen aning om. Jag var så uppe i varv att jag glömde fråga, haha! Nåja, så kan det gå.

Så nu funderar jag på att kanske springa över till grannen och låna en film. Så kan vi sitta här och dega och glo på film och äta korv med bröd, hehe.

Men först ska jag ta en snabbkik här innan jag ska göra välling och lägga lillgumman som har varit och kollat på får idag, hehe. Hon var väldigt facinerad.

Ha en trevlig kväll folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0