En underbar morgon!

Ja för en gångs skull vaknade jag och kände mig relativt utvilad. Tindra vaknade klockan 6 men somnade om till kvart i 7. Härligt! Och jag gick och lade mig runt 22 igår. Läste lite sen stensomnade jag. Så nu när jag tänker efter har jag faktiskt, för en gångs skull, fått sova 8 timmar. Inte så konstigt att jag känner mig utvilad. Så idag ska jag sätta upp lite mål som jag ska göra. Här kommer en liten lista.

1. Jag ska leta efter gardinstångsfästena till sista gardinstången
2. Hänga upp gardiner i sovrummet
3. Packa upp/lägga in linnegrejer i garderoben
4. Tvätta/hänga tvätt
5. Hänga upp gardiner i datarummet

Det ska jag försöka göra idag. Kan ju bli lite mer saker gjorda men detta är "målet" för idag, hehe.

Sen hoppas jag att skattepengarna ska komma snart! Dom borde ju komma vilken dag som hellst. Då ska jag köpa lite nya kläder till Tindra, som verkligen behövs! Sen är det lite mer som ska fixas också. Service på bilen till exempel, vilket inte är lika kul att slänga pengar på. Åååh jag vill ha sålt våran bil!!!

Vi har börjat fundera på en barnvagn också. Funderar på att köpa en Phil&Ted´s vagn faktiskt. Det var ju också enda vagnen som föll Jesper i smaken, så jag får väl kanske gå med på det då. Men då ska jag ha en röd, haha! Dom är ju fakiskt rätt snygga ändå. Det måste jag erkänna. Men dom är ju dyra som inni h-vete alltså. Kanske skulle starta en bidragsfond, haha! Alla som vill sponsra oss i ny barnvagn skicka pengar på detta nummret? Haha! Nä det kanske låter dumt. Hellst av allt skulle jag vilja ha "Vibe" men det ser ut att bli sporten. Och för er som inte vet så är detta en Vibe:


Och detta är en sport.



Det är ju snygga vagnar båda två, men jag tycker faktiskt att viben är snyggare. Vad tycker ni? Jaja, vi får se vilken vi bestämmer oss för. Ska kolla om man kan hitta någon fin begagnad också. Men dom är ju nästan lika dyra dom så jag vet inte.

Nä nu blev det ett himla tjöt om barnvagnar. Kanske kan skriva att jag gick in i vecka 12 i söndags. Så nu går det framåt sakta men säkert. Jag mår toppenbra och har fortfarande inte spytt en enda gång. Jag har varit lite illamående men absolut aldrig så att jag kännt att "nu spyr jag snart". Så det kanske är en liten pojk där inne denna gången, hehe. Man vet aldrig. Har ju fått tid för ultraljud också. Men det kanske jag har sagt? Den 16 juli är det i alla fall. Men det kan hända att vi är i norrland då så jag ska ringa och kolla om jag kan få den liite lite tidigare. Typ den 11 eller nått istället. Spännande! Det är ju så mysigt att få gå på ultraljud, hihi.

Hepp, nu ska jag fortsätta och kika vidare, sen blir det lite frukost.
Ha en trevlig dag allihopa!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Skattepengarna kommer i nästa vecka, enligt skatteverkets hemsida. Här är en till som väntar nämligen! =)



Jag tycker båda vagnarna är fina. Visst kan man ta bort ena sitsen och använda som singelvagn sen?

2009-06-02 @ 09:53:35
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/
Postat av: Jennyli

hihi jag fortsätter med mina vagnstips! XD Ang val mellan vibe o sport; sen när tindra blir större o kan stå på ståbräda så kan man INTE ha bräda på viben! Utan bara sport. Kan vara bra att tänka på =)

2009-06-04 @ 10:06:46
URL: http://ddb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0