Så jäkla roligt!

Ja jag säger då det, så jäkla kul! Det trodde jag ju dock aldrig, men jag visste ändå att det skulle bli så, haha! Fy sjutton säger jag.

Nu drar snart min dag igång. Eller snart och snart. Tindra vill antagligen alldeles strax vila. Det blir bra. För sen blir det frulle och dra till dagis. Ååh jag känner mig inte alls taggad till att göra allt som ska göras idag. Men men, det får väl gå. Ska snart sätta mig och skriva en handlingslista också. Lär ju bli en rätt lång en. Men det ska bli roligt med Tindras första kalas imorn, hihi. Annars hatar jag fortfarande allt som har med kalas att göra, haha! Men jag vet i alla fall en sak jag ska önska mig när jag fyller år, hihi. Men det säger jag inte nu.

Jag vill ha ett jobb också. Men jag antar att man inte är speciellt attraktiv på arbetsmarknaden just nu. Jag är gravid i vecka 15, jag kan inte ta vilka arbetstider som hellst och jag har småbarn. Det är inte speciellt lyckat egentligen. Men men, nån gång ska jag väl få ett jobb eller? Och jag skulle faktiskt inte bry mig så hårt om jag inte får ett jobb innan december. För då kommer ju nästa unge och jag får föräldrapenning. Nåja, det blir nog bra detta.

Nä nu börjar Tindra gnälla så jag ska slänga ner henne i sängen.
Ha en trevlig dag allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0