ÄNTLIGEN!

Ja nu snöar det för fullt. Känns väldigt mysigt. Men vi får väl se hur länge snön stannar. Jag ger det MAX 2-3 dagar, sen är allt borta igen. Jag lovar. Och solen kommer skina och det kommer vara 10-15 plusgrader på julafton. Och absolut ingen snö. Då är allt som vanligt. Man blir fan deprimerad. För vet ni vad? Nu i skrivande stund slutade det att snöa....*deprimerad* Men det ser ut att kunna börja igen, men ändå. Kan det inte förtsätta, oavbrutet, och komma MASSOR med snö. Nu ligger det ju inte ens en centimeter..

Och så är jag lite putt faktiskt. J lovade igår att vi skulle kliva upp samtidigt idag, för det är både mysigare och skönare. Men nu har jag väckt han 4 gånger och allt han säger är att han är "påväg". Jotack tjenare! Nu ligger han och snarkar så att jag till och med hör han genom den stängda sovrumsdörren. Väldigt mysig morgon.

Tindra vaknade klockan 4 imorse. Men då vägrade jag kliva upp så jag gick upp och stoppade nappen i munnen på henne och då somnade hon om efter ett tag. Sen vaknade hon inte fören kvart i 9. Så jag fick ju sovmorgon ändå och det är ju skönt. Eller ja, det kan ju hända att hon vaknade tidigare men jag har inte hört henne, och hon klagade ju inte så det är ju lugnt. Nu ligger hon och leker på golvet. Hon snurrar och snurrar (dock inte från rygg till mage och tvärt om) så snart ligger hon väl utanför täcket, hehe. Och så flyttar hon runt babygymmet så man får gå och flytta på det hela tiden, haha. Hon är så söt. Sen säger hon "bbaaaabababaaabaa" eller "papapapapa" hela tiden också, tss.

Nä nu ska jag sitta och snegla på top model 8, fastän jag vet vem som vinner så är det ändå roligt, hehe.
Ha en trevlig dag.

P.S GRATTIS ALLA MALINAR PÅ NAMNSDAGEN!! :D D.S

Kommentarer
Postat av: Sophia

Här är det bara massa frost, kanske bra det eftersom pojken och en bekant ska åka och besikta en bil med spmmardäck haha, får väl se hur det slutar.

I Vänersborg är det typ snökaos eller nått, jättehelt och jäkligt.

Men det är som du säger, på jul är det massa plusgrader igen säkert....

2008-12-10 @ 10:59:04
URL: http://tyris.babyblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0