Jahaja.

Ja då har främmandet åkt hem. Jespers pappa med "flickvän" (vet inte vad jag ska skriva) var här och hälsade på en sväng. Så vi har fikat och tjötat lite. Vi fick en bröllopspresent med, hehe. En sån väggljusstake som jag länge sagt att vi ska köpa. Men nu fick vi en så det är bra! Så det kommer nog bli fint på våran vägg i vardagsrummet nu. Jag ser framför mig hur jag vill att det ska se ut. Hoppas det blir lika bra som jag tänker mig. Men det blir nog bra.

Nu är jag hungrig med. Försöker få Jesper till att åka och handla, hehe. Men vi får väl se om han orkar, haha. Han har i alla fall varit duktig idag. Han har dammsugit och plockat bort lite här hemma. Om det var för att vi skulle få främmande eller om det var för att jag har ont i ryggen låter jag vara osagt, haha. Men det var snällt i alla fall.

Jag funderar på att ta en tripp till göksäter i veckan. Ska se om jag hittar några snygga gardiner och småpynt tror jag. Och jag är ju på jakt efter utomhuslycktor i 3 olika storlekar som inte kostar skjortan. Och några fina tomtar och sånt. Så ja lite småpynt. Får väl se om man tar sig en tripp dit. Får bearbeta gubben lite, haha. För nu har vi inte många julklappar kvar att köpa. Känns skönt.

Nä nu ska jag kika vidare. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0