Mycket att göra idag.

Ja idag ska vi göra ganska mycket. Vi ska gå bort med skräp till sorteringen. Sen ska vi till öppna förskolan på dalaberg och lyssna på trafiksäkerhet från NTF. Och så ska vi panta lite flaskor som vi har här hemma. Sen ikväll ska jag och Krewer till Vänersborg på en storvisning från oriflame på quality hotell. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Ska bli intressant att titta på (det mesta) sortimentet med egna ögon. Så kanske man kan få lättare att sälja och förklara vad sakerna gör och sådär. Kanske man kan få nått litet sminktips med, hehe. Sen skulle vi väl få mer information om wellness-produkterna med. Kan bli bra, för de produkterna vet jag nästan ingenting om. Får väl uppdatera ikväll hur kvällen har varit. Om jag orkar. Annars tar jag det imorrn.

Tindra var riktigt kinkig igårkväll. Det var säkert på grund av sprutan. Jag fick inte sitta ner utan var tvungen att vanka runt med henne (en timme innan hon skulle sova började hon) och vyssja och vagga. Sen vid 19-tiden lade jag henne i sängen med nappen i munnen och sängmobilen på, då slockna hon direkt. Så det var skönt. Sen (när Jesper lagt sig) släppte vi in Casper som var ute. Då sprang han in i sovrummet och busade som fan så både Tindra och Jesper vakna *morr*. Så han åkte ut igen! Men dom somnade om båda två, tur är väl det! När vi ändå pratar om katter kan jag ju nämna att vi inte sett till Turbo sen igårkväll. Men han kommer väl tillbaka snart, får väl hoppas det i alla fall.

Funderar på att färga mitt hår igen. För nu börjar dom grå hårstråna komma fram. Fy fan att man ska bli gråhårig redan när man är 22! Visserligen har jag haft några få grå hårstrån sen jag var typ 18-19. Men då störde jag mig inte på dom. Nu är dom fler och jag stör mig nått fruktansvärt. Och förut var jag tvungen att verkligen titta NÄRA för att se dom, men nu ser jag dom till och med utan att koncentrera mig. AAAH! Och missförstå mig inte. Jag är inte rädd för att bli gammal. Jag bara stör mig på det gråa. Blä! Sen skulle jag ju vilja klippa mig med. Inte kort, men klippa det lite jämnlångt. Så att det kan växa jämnare. Men får se. Jag har iaf inte råd att gå till nån frisör som det ser ut nu. Kanske man skulle önska sig i julklapp? Kanske jag skulle kunna klippa mig innan nyår? Vi får väl se hur det blir.

Nä nu ska jag sluta tjöta så.
Ni får ha en trevlig dag.

Kommentarer
Postat av: Trollungen!

De va ju inge kul gumman att du har fått sånt, inte kul när man går coh stör sig på någe så:/

Hoppas ni haft en bra dag idag=)

kram

2008-12-04 @ 14:20:24
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0