Nakenfis

Ja Tindra ligger här på golvet på ett täcke och nakenfisar sig lite. Hon älskar att ligga naken så hon får göra det ett tag per dag. Men hon har ju alltid en tendens att kissa när hon ligger naken så jag har alltid såntdär frotté skydd under. Annars får man ju tvätta och skura hur mycket som hellst, haha.

Nåväl, vad ska man hitta på idag då? Det är ju skiiiittråkigt väder. Pissregnar. Det skulle komma snö idag men det är ju knappast troligt. I norge var det snö. Men det är där det, jag är ju här! Jesper hade tydligen väldigt roligt. Han kunde knappt backa till en port för han bara spann, haha! Jaja får väl hoppas att hon inte blir allt för sen hem eftersom jag måste hämta han i hällevadsholm. Undra vad vi ska äta till middag idag. Något förslag?

Nu har min förkylning kommit tillbaka, IGEN! Jag hostar och är tät i näsan. Vafan! Nu har jag alltså varit sjuk 3 ggr på 5 månader. Jävligt roligt menar jag! NÄÄ!! Och den här gången har jag inte ens förtjänat att bli sjuk. Jag klär alltid på mig när jag ska ut och jag har till och med börjat använda mössa om det är kallt ute. Kanske därför man bli sjuk. Ingen aning. Less blir jag i alla fall.

Nä nu ska jag ta och klä på min lilla dotter en blöja och lite kläder.
Ha en riktigt trevlig dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0