Kattskrälle!!

Ja imorse blev jag ruskigt jäkla förbannad på kattjäveln Freya! Hon går mig verkligen på nerverna! Hon gick in i Tindras rum och VÄCKER HENNE!!!! Jag hade antagligen inte fått igen hennes dörr ordentligt och då gick Freya in där och jamade som en besatt vilket resulterade i att Tindra vaknade, självklart! Åååh!! Det var nära att jag plockade fram bössan alltså.. Suck! Jag vet inte vad jag ska göra med henne snart. För varje jävla morgon innan klockan är 7 så går hon runt och jamar så att i alla fall jag vaknar. Och imorse även Tindra. Undra om man måste ta bort henne. För såhär har hon gjort ända sedan Baileys och Casper försvann. Och det är ju inte normalt att hon håller på såhär fortfarande. Det är inte bra för henne heller. Men jag vet inte. Har inte riktigt mage till att ta livet av henne heller. Men aa, jag orkar fan inte längre snart..

Vad ska man hitta på idag då? Jaa, jag vet faktiskt inte. Jag orkar ingenting idag känns det som. Inte för att jag är trött för det är jag inte speciellt. Men jag har så jäkla ont i fogarna. Grr! Jag skulle behövt fått köpt ett foglossningsbälte. Har hört att dom är bra. Men jag skulle ju som sagt velat pröva ett först och se om det hjälper. Men jag får väl ringa barnmorskan och kolla om dom har nått som man får pröva. Men jag glömmer alltid att ringa för hon har telefontid mellan 11-12 bara. Aja, det blir nog bra.

Nä nu ska jag försöka rota fram lite kläder till lillan. Vet inte riktigt vad jag ska ta på henne. Känns som att jag skulle behöva tvätta, haha! Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Kan ni inte släppa ut henne innan ni lägger er och ta in henne när ni vaknar?

Många katter är ju väldigt aktiva på natten....

2009-08-25 @ 10:30:40
Postat av: Mindy

God eftermiddag gumman.Allt är bra med mig denna dag.Skönt väder & har jobbat för denna dag..Bara slappa nu..kram kram

2009-08-25 @ 15:06:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: mamma

Du e ju så fin. ser lugn och trygg ut. Hoppas att det blir bättre med dina foglossningar, men tyvär så brukar det ju bli värre ju tyngre man blir. Kram mamma

2009-08-25 @ 20:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0