Nu ska ni få höra..

Jag håller på att filar på en ny desig, haha! Förvånade? Det är inte jag. Men med tanke på att sommaren snart är över och jag har en väldigt sommrig design så måste jag ju ändra lite i alla fall. Och jag tror att det kommer bli bra. Fast grejen är ju den att bilderna som kommer vara med i headern blir rätt somriga..hmm..jag får nog fundera lite på detta. Men en ny design kommer det att bli i alla fall. Kanske lite mer höstig och med höstigare färger, haha!

Vad händer idag då? Jo vi ska åka och lämna in bilen igen. Förra gången den var inne hade dom ju fått fel reservdelar. Ååh, man blir så trött! Så idag ska den in ännu en gång. Det är ju elhissen höger bak som inte funkar. Så förhoppningsvis kan dom få det rätt denna gången. Tur att det går på garantin alltså. Så dit ska vi åka. Då ska jag nog passa på att springa in och kika lite på kära barn. Det ligger ju bredvid. Jag ska kolla på en skötväska. Har ju inte bestämt mig vilken jag ska köpa än men jag behöver i alla fall en större. Nåja, jag ska in där och kika i alla fall.

Jag känner att mitt humör inte är på topp idag. Och nu börjar jag bli hungrig också. Snart måste jag väcka Jesper och Tindra (som faktiskt har somnat igen, haha!) och jag sitter fortfarande med ett badlakan i håret..SUCK!

Kommentarer
Postat av: kadri

sv. du har så rätt så



prata inte ens om bilar. våran bor en troll i

2009-08-12 @ 10:15:43
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0