Barnmorskan, dagens outfit och lucia på dagis..

Har en känsla av att detta inlägget kommer bli långt. Dels för att jag har lite att skriva och sen för att det kommer visas bilder från dagis och lite sånt. Men men, jag börjar väl med barnmorskebesöket för att börja någonstans alls.

Självklart glömde jag urinprovet som jag skrev imorse. Men det gick bra ändå. Kollade blodtryck och sånt först och jag måste säga att jag har ganska lågt blodtryck och det känns som att det bara sjunker. Jag blev lite orolig över detta men hon sa att det var ingen fara så länge inte undertrycket ligger på typ 0! Så jag lugnade mig lite. Blodtrycket låg i alla fall på 95/60 och hellre lågt än högt. Däremot kollades inget hb eller glukos idag och det känner jag mig ändå lugn över för att jag vet att niferexen hjälper. Vikt kollades också men denna gånger hade jag både skor och massa mer kläder på mig så jag väger nu 82kg, suck! Jag som trodde att jag skulle gå upp mindre denna gången men icket det! Nåja, sen mättes magen också. Den hade inte vuxit något sedan sist så mitt sf-mått var 36cm. Hjärtljuden då? Ja dom låg på 133 slag/min. Barnmorskan sa att om vi inte redan hade vetat att det var en tjej hade hon gissat på kille! Tack vare hjärtljuden då, hehe. För nu skiljer dom sig varje gång om man jämför med storasyster! Men det var som sagt väldigt svårt att ta miste på könsultraljudet så jag tror inte att vi såg fel. Lyckades lämna urinprov när jag väl var där och den var utan anmärkning, hehe. Så allt såg perfekt ut! Jaja, det var allt för denna gången. Magbild får ni hålla ut tills imorn då jag går in i en ny vecka igen!

Varenda bild som ni nu kommer få se (iaf nästan alla!) har försökts laddas upp minst 4 gånger per bild! Så jag hoppas att detta var mödan värt. Blogg.se kan slänga sig i väggen! Hur som hellst, detta har i alla fall varit Tindras outfit hela dagen fram till lucia, hihi. Hon är så fin! Och jag bara ÄLSKAR dessa jeansleggings! Hon måste nog få fler par, hehe.



Nu kommer massa bilder från lucia också. Jesper filmade även detta men den filmen blev nog inte så värst bra. Var rätt mörkt ute. Men dagispersonalen hade gjort riktigt mysigt! Tänt en brasa och massa marshaller där ute, jättefint! Så även en bild på brasan fick följa med, hehe. Nåja, här kommer bilderna i alla fall! Söta söta ungar!



Denna är tagen hemma innan vi gick. Sötaste tomten i världen kan jag lova er!



















Man hade inte direkt mycket tid på sig att fota barnen i luciatåget eftersom vi inte fick fota under tiden dom sjöng så bilderna blev väl sådär men man fick några i alla fall. Hon var så duktig så. Hon sjöng faktiskt inte med som jag trodde eftersom hon går här hemma och sjunger tipp tapp, hehe. Men hon dansade lite i alla fall, haha! Sen fick hon ju träffa tomten också. Jag trodde att hon skulle vara lite rädd för tomten men inte det minsta! Hon tittade lite konstigt men det var som att träffa vilken gubbe som hellst, haha! Barnen fick varsin clementin av tomten och det älskar Tindra! Sen blev det kaffe och kaka och efter det gick vi hem och märkte att Tindra har feber igen.. Så nu kommer hon få vara hemma resten av detta året! Dagis kommer ju ha "stängt" över hela julen och Tindra ska egentligen bara gå 2 dagar till så nu får hon inte komma tillbaka fören den 11 januari då dagis här öppnar igen! Antagligen så är det tänder som spökar att det är därför hon har feber men det struntar jag i. Nu får hon vara hemma punkt slut! Dom har även fått typ 6-7 ungar på dagis som fått vattenkoppor varav 1 eller 2 går på Tindras avdelning. Nåja, det blir nog bra. Så imorn går jag upp till dagis och hämtar hennes grejer och säger som det är. Så var det med det!

Nää nu har jag inget mer att tillägga faktiskt. Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack så mycket! =]

2009-12-14 @ 23:38:30
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Therese ♥

Tack så mkt :) Du har så många fina och roliga bilder på din blogg :) Man blr så glad av att se på dom :) ♥

2009-12-15 @ 11:07:07
URL: http://tezzilicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0