Dåligt humör

Ja jag är på ruskigt dåligt humör idag känner jag. Vet inte riktigt varför men jag känner mig bara arg och så jävla less! Sen är jag så jäkla rastlös. Jag vill åka till ikea men känner att det är fan ingen idé för det jag vill köpa får vi ändå inte plats med i bilen! Hur kan man vara så jäkla dum och köpa en bil utan dragkrok? Det misstaget kommer jag inte göra om.. Sen är det nog lite andra saker som spelar in också men jag orkar inte skriva dom här. Trött som fan! Har inte sovit många timmar inatt för att Tindra har hostat och jag har sovit inne i sängen för att jag annars inte vaknar av Tindra. Och gubben min är INTE att lita på vid sånna tillällen. Kan ju bara säga att vi väckte honom säkert 10 gånger imorse, plus att Tindra gapskrikit och jag har dammsugit och han vägrade vakna! Jag fattar inte! Tänk om jag också kunde få göra så..bara ligga och inte vakna. Hur skulle vårat hushåll se ut då? Ha!

Nää nu ska jag sluta klaga. Försöka i alla fall. Blir nog inte så lätt. Vi har i alla fall bestämt oss för att vi ska vara hemma på nyårsafton. Hemma och ta det lugnt och inte gå utanför dörren..typ.. Jag orkar inte åka någonstans och Jesper var inte heller sugen på det. Blir det nått så blir det hemma hos oss. Funderar på om vi skulle strunta i allt och gå och lägga oss klockan 22, haha! Jag kommer vara så jäkla trött ändå. Och vi kommer nog inte ens köpa några egna raketer iår. Men vi får väl se hur vi gör, hemma kommer vi vara i alla fall. Då slipper Tindra vara hysterisk för att hon måste somna någon annan stans än hemma också.

Blir nog ingen julgranspyntning idag. Blev lite ändrade planer igårkväll... Men vi får se idag. När Tindra vaknar så ska vi gå ut på en liten promenad i alla fall. Och nu är jag hungrig igen..blä..ha en bra dag då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0