Fotostund har guld i mun!

Ja, efter att Tindra äntligen somnat drog jag iväg på en liten fototur. Vattnet är ruskigt högt i bäveån nu och det resulterade ju självklart i att det även var mycket vatten i fallet. Så jag lyckades väl få till några hyfsade bilder. Funderar även på att åka dit då det är ljust så man slipper så långa slutartider, haha! Här kommer resultatet.

Kan ju också tillägga att bilden med det rosa ljuset egentligen inte skulle bli så eftersom det inte finns några rosa lampor där. Men p.g.a de långa slutartiderna så lyckades jag fånga en del av det röda och en del av det blå och det resulterade i rosa ljus, hehe. Men det blev ganska coolt faktiskt. Dom skulle egentligen försökt satt några lampor under vattnet istället. Kan nog blivit tufft.

Sen när jag kom hem efter att ha jagat runt halva stan efter en nässpray (som dom ska ha på mackar och mataffärer) utan resultat. Vi vill nämligen bara ha en speciell sort eftersom den är ruskigt bra! Den sorten heter otrivin comp. Ni vet den som dom gör reklam om på tv som stoppar rinnsnuva och nästäppa? Den funkar otroligt bra faktiskt! Nåja, när jag kom hem så tog jag även bilder på våran framsida nu när vi äntligen blivit klara med våra slingor, hehe. Dock har vi väl planer på lite mer men såhär ser det ut för tillfället.

Självklart fick tomtarna vara med på bild också, hehe. Jag gillar verkligen dom tomtarna, dom är så söta!

Angående Tindra och sömn.. Jaa, idag var nog värsta kvällen sen vi började med nya sängen. Hon ville verkligen verkligen inte sova! Så fort hon höll på att somna så låg hon och slog sig i huvudet, klappade händerna eller tjötade värre än Jesper när han är i telefon.. DÅ är det hemskt.. Så efter en timmes försök fick hon komma upp, sitta uppe en kvart sen försökte vi igen och då somnade hon på 5 minuter! Så trött var hon alltid, hehe. Aja, ingen större skada skedd faktiskt. Bara det att man får ju spasmiska ryck om man ska sitta/ligga där inne med henne i över en timme. Jag blir i alla fall rastlös som ett jehu!

Nää hörni, nu ska jag käka marängtårta och glo på en film med min älskade man! Ha en trevlig kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Nina ♡

å va jufint :D



ja tänk dig det. å snart är du 2 barns mamma med :D

2009-12-05 @ 22:12:23
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0