Fy vilken kväll!

Ja fy! Och dom säger att det ska vara bekvämt att åka kollektivt? Jo tjenare! Alltså denna bussresa som i normala fall tar 10 minuter var fanimej värre än resan med x2000 till stockholm.. Det skulle komma en buss klockan 20.55 och avgå 21.00 från torp. Kom det någon buss då? NÄ! Och det är ju för sjutton snöstorm ute! Så här har man stått och blivit genomvåt och började frysa i en halvtimme! Eller ja, det blir ju mer eftersom jag var där typ 20.50 eller nått. Men bussen kom ju aldrig..! Utan det var ju nästa buss som kom, om ni förstår? Bussarna går ju en gång i halvtimmen. Så vart sjutton var den andra bussen? Det kan man ju undra.. Jag ska i alla fall skicka in en såndär klagoblankett, det kan jag lova! Sen var det ju även folk som inte fick åka med för att bussen blev överfull..suck! När vi äntligen kom hem fick jag nästa bekymmer. Som att en gravid kvinna inte har nog med problem att få av sig ett par tajta jeans, nu var dom ju blöta också! Herregud vilken kväll! Men nu är den slut och jag ska snart gå och lägga mig. Tänkte bara visa lite bilder från förut idag..

Förut idag.. Ja vi stannade ute en stund när vi hämtat lillan på dagis. Det blev lite spring, gunga och åka en svinhal rutchkana, hehe. Här är några bilder på busmajan!

Men jag fick mig en favoritbild idag med, hehe. Den ska ni få se alldeles strax.. Men roligt hade hon i alla fall, hehe. Som sagt, rutchkanan var jättehal så hade inte Jesper tagit emot henne när hon åkte så hade hon flugit all världens väg, haha! Aja, här kommer bilden.



Det ser ut som att hon drömmer. Hon står bara där och tänker liksom. Gullhumlan min!

Sen blev det lite macrofoto med. Men jaa, jag vet inte jag.. Ni får väl se 3 bilder i alla fall.



Jag blir nog aldrig nöjd. Kanske skulle testa och köpa en närbildslins? Då kanske man blir nöjd? Men jaa, vi får se.
Och som sagt, snöstorm.. Det snöar för fullt här i lilla uddevalla, hehe. Synd att det inte stannar kvar så länge. Det ska ju regna bort redan imorn eller i alla fall i helgen. TRÅÅÅÅKIGT! Jag som ville åka och köpa en pulka eller en bob så att Tindra kunde få åka lite. Men det är ju ingen idé fören snön lägger sig och stannar ett par dagar..

Nää hörni, nu ska jag nog ta och gå ut och fota den nya slingan, hehe. Kanske man kan få med lite snö också.. Ha en trevlig kväll och god natt!

Kommentarer
Postat av: Nina

hahah såklart :D



gud va lik hon är dig :D spoookey :D

2009-12-03 @ 23:27:01
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Martina

Fan va trist coh jobbigt att du ska drabbas av nått sånt liknade. Vet inte hur ni har de, men jag har hört att kommer inte bussen innan 40 min då får man ta taxi och skicka räkningen till buss bolaget.



Fina bilder gillar dem på Tindra.



Kram

2009-12-04 @ 06:37:58
URL: http://beautywolf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0