Gav upp, man ska ju aldrig ge upp!

Jag är lite besviken på mig själv. På min förmåga att vara förälder. Men jag visste verkligen inte vad jag skulle ta mig till inatt. Tindra somnade, som bekant, redan efter 2 minuter igår. Vaknade gjorde hon också. Första gången vid 22, men då somnade hon när jag bara lade ner henne, andades ut lite. Men ännu en gång så vaknade hon runt 01.30 och jag ville bara gråta! För denna gången hjälpte det inte att bara lägga ner henne. Jag startade musiken, satte mig på golvet, startade om musiken, satt kvar på golvet.. Jag startade om den där jä-la musiken 3 gånger vilket betyder att jag satt där inne i 1½ timme utan att hon somnar om! Så jag flyger in till Jesper och nästan grinar, gapar på honom att han får fan hjälpa mig att lyfta in spjälsängen i hennes rum för nu ger jag upp! Jag var helt sjuuuukt trött. Tycker lite synd om honom för det känns som att allt fick gå ut över honom, men jag hoppas att han inte blir arg, hehe. Så jag ställde alltså in spjälsängen i hennes rum igen. Hon somnade om efter lite gnäll (men jag slapp sitta där inne!) och vaknade klockan 08.22! Jesper tror inte att det är sängens fel att hon inte sover men vad är det då? Jag menar, hon sov ju till 8.22 i sin spjälsäng? Men frågorna fortsätter. Vad är det som gör att hon vaknar klockan 01.30? Spökar det? Drömmer hon? Och varför, varför vill hon inte somna om utan gör allt i hennes makt för att hålla sig vaken? Vad ska jag göra? Jag behöver sova! Och nej, tyvär, Jesper kan faktiskt inte ta över för en natt. För det första så jobbar han och är inte hemma fören 2-3 (förutom söndagar då han är hemma runt 23.30) och sen är det viktigare att han sover så att han inte kör av vägen p.g.a sömnbrist! Jaja, bara göra ett nytt försök ikväll. Ställer spjälsängen i hallen så den är lätt att bära in om det blir samma sak inatt..

Nu är lillan på dagis i alla fall. När Jesper vaknar tror jag att vi skulle åka ner till hans bror på kontoret. Det var något han skulle fixa där nere. Sen blir det handla så att vi kan göra någon mat. Blir hemmagjort skrovmål idag faktiskt. Jag blev så sugen på det igår, hehe. Men nu ska jag kika vidare sen ska jag slänga in en tvätt och sen slänga mig själv på soffan och drömma om bättre tider..

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej, känner igen det där, min son äter fortfarande på nätterna och dom senaste veckorna så har han efter natt-målet haft svårt för att somna om, legat och sparkat i nån timma, men inatt tog det priset. I 2 och halv timma satt jag uppe med han, han låg snällt i min famn, men vägrade somna, kan lova dig att man inte kände sig som en bra mamma när man satt där inatt, trött och frusen. Jobbigt som fan och min nattsömn var total förstörd. Så jag lider med dig, och hoppas at våra smår snart lär sig sova ordentligt på nätterna...

Kram

2009-12-07 @ 13:19:52
URL: http://www.nogg.se/luddesmamma
Postat av: Emmeli

Inte alls kul du.:(Lucas har också börjat sova jättedåligt.Han har fått för sig att vakna mellan 04.30-05.00 7dagar i veckan.Så här är vi också lite trötta.Jag hoppas verkligen att detta vänder snart!

Verkar som att det är många barn som sover dåligt just nu!

2009-12-07 @ 19:26:43
URL: http://emmelilundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0