Hiss och diss!

Jag vill börja med att dissa (känner mig som Titti Schultz i rix morron zoo)! Jag vill dissa rustas j-vla julstjärnor! Vi åkte dit idag för att jag tänkte köpa enkla julstjärnor att ha i vardagsrummet då jag tyckte att det såg så tomt ut med bara en stjärna. Köpte skärmarna för 50 spänn styck, vilket inte ens är speciellt billig! Kommer hem och ska hänga upp dom och det var den värsta skiten jag köpt i hela mitt liv! Det går alltså inte ens hänga skiten raka! Och inte nog med det så är dom i princip trasiga.. Men nu skiter jag i detta, är redan less den satans julen med allt julpynt tack vare rusta! Nästa år ska jag tamejfan köpa julstjärnor i hårdplast med ledlampor som bara är att smälla upp! Bilder kanske kommer sen om jag ens har någon lust att fota dom fula stjärnorna..GRYMT besviken..

Hur gick natten i den nya sängen då? Undrar ni säkert.. Ja det är det jag vill hissa idag. Hon sov nästan hela natten. Hon kom trippande en gång runt 00 men då var det bara lägga ner henne och hon sov igen. Så jag vill hissa Tindra för att hon sov hela natten i den nya sängen! Dock vaknade hon lite väl tidigt för min smak men det var p.g.a hennes hosta så det kommer säkert ändra sig snart.

Nä nu ska jag springa till dagis och hämta skitungen, hihi. Hon ska få öppna sina julkalendrar sen, hon har nämligen lyxen att äga hela 2 chokladkalendrar, haha! Hon lär bli lycklig..
Ha en fortsatt trevlig eftermiddag i alla fall!

Kommentarer
Postat av: mina

Ja det är alltid så mysigt att jul pyssla & sen när det är nytt år är det så skönt att bli av med allt.Ha en skön eftermiddag.

2009-12-01 @ 13:58:19
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Nina

jo ja tänkte att jag skulle köpa lite på panduro å pyssla lite. sen vill ja ha en fin dukning till julafton med :D

2009-12-01 @ 14:45:40
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0