Jag har blivit med kamera!

Jaa, jag har väl varit med kamera länge, men nu är jag med avancerad kamera, haha! Jag har nämligen fått en helt otrolig julklapp av min man så jag höll på att trilla av stolen jag satt på! Han kommer hem med ett stort paket som han ber mig öppna och mina ögon gick i kors! Jag har fått en Nikon D90!!!! AAAAAH! Jag skrek nästan rakt ut alltså, hihi. Stod och hoppade upp och ner! Herregud vad glad jag blev! Inte konstigt att vi haft det lite kärvt om pengar vissa månader när han har stoppat undan och gömt från mig för att kunna köpa den, hihi. Älskade gubben min! Så självklart har det blivit några testbilder. Men jag har ingen fantasi så dom blev inte så många. Kommer ju dock bli en hel del bilder imorn då Tindra får öppna alla julklappar och sådär. Nåja, här kommer några få bilder..



Denna bilden blev jag egentligen mest facinerad över av alla bilder! För när jag har fotat med min D40 på iso 400 (exempelvis) så blir bilderna ofta gryniga och det syns liksom att man varit och grejat med iso-talet. Denna bild är fotat med iso 500 och den är fortfarande otroligt skarp! Men gud vad knepigt alla knappar och rattar och inställningarna sitter på denna kameran, haha! Är ju nybörjare på nytt! Här kommer fler bilder..





Haha denna bilden är väl för härlig? Jesper "hoppar" med Tindra. Han slänger henne alltså över huvudet typ, haha! Lyckades då få en bild när hon är påväg ner och håret står rakt upp och Tindra garvar som aldrig förr!



Jag vet att stjärnorna lyser olika starkt. Vet inte vad det beror på faktiskt då lamporna har precis samma styrka och kommer ur precis samma förpackning! Knepigt.. Någon som varit med om det förr?





Våran julgran lyser STARKT blått kan jag säga, hehe! Men det är mysigt!

Det var alla bilder som jag hade att bjuda på ikväll. Men som sagt, det kommer bli mer imorn. Vet dock inte om jag kommer lägga upp riktigt alla här eller om jag lägger upp dom på bilddagboken. Jaa min bilddagbok lever fortfarande och det kommer faktiskt in bilder där då och då, hehe. Sen får vi väl se om jag orkar ladda upp alla imorn över huvud taget eller om det blir senare. Nåja, håll till godo!

Nää nu ska jag faktiskt ta mig en snabbkik här innan bingolotto börjar. Ångrar att jag inte handlade så att man kunde gjort lite julgodis, hihi. Attans att man skulle glömma handlingslistan hemma! Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sophia

Ingen dålig julklapp! =)

Är det lättare att fota rörelsebilder med d90 än d40?

Jag får aldrig till bra bilder på exempelvis hästar som springer osv.



Upptäckt andra bra roligheter med kameran?



Du får ta samma bilder med båda två så man kan jämnföra :D

2009-12-23 @ 19:02:20
URL: http://slns.blogg.se/
Postat av: tant

fan vilkafina bilder det blir

2009-12-23 @ 21:28:11
Postat av: Kadri

vilken fin julklapp. de kamerorna är säkert jätte dyra.

2009-12-24 @ 00:15:25
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Kadri

TITTAR IN OCH ÖNSKAR DIG OCH DIN FAMILJ EN RIKTIGT GOD JUL

2009-12-24 @ 10:46:56
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0