Julkort och julstämning!

Ja jag fick mig ett litet julryck, hehe. Jag är ju bara såååå himla kass på att skicka ut julkort och sånt (och då menar jag kass!). Nu har jag dock gjort helt egna julkort som jag hade tänkt skicka. Så önska mig lycka till. Jag ska i alla fall skriva en lista och se hur många vi ska skicka till, hehe. Blir nog ett par stycken. Tindra var ju dock inte så medgörlig under fotostunden, haha! Hon ville bara stå och spegla sig så det var svårt att få någon bra bild. Fick en hyfsad och den kommer jag använda men den får ni inte se fören efter jul eller nått, hehe. Här bjussar jag på två bilder i alla fall..


Men nu får ni i alla fall se den fina klänningen som hon ska ha på sig i lucia-tåget på dagis, hihi. Hon fick den av sin farfar häromdagen. Den är verkligen superfin! Plus att hon ska ha röda strumpbyxor på benen. Hon kommer, utan tvekan, vara den sötaste ungen i det luciatåget, hehe. Får se om Jesper tar ledigt den måndagen. Han vill ju gärna se när Tindra går i sitt första luciatåg.. Detta är nackdelen med att han alltid och jämt jobbar kvällar.. Aja, så är det med det. På ett sätt är det underbart att han jobbar kvällar, för vi har ju hela dagarna tillsammans! Men jag saknar våra myskvällar och som sagt, han vill gärna vara med på sånthär.

Nää nu ska jag slänga mig i soffan! Ska se jakten på lycka. Hade tänkt sova tidigt idag men den filmen har jag velat se länge så jag får försöka se den ikväll. Ha det gott folket! Snart är julen här..

Kommentarer
Postat av: Li

Sött!



Kram

2009-12-08 @ 16:44:33
URL: http://sweetieli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0