Kalas och snö

Helt otroligt att det fortfarande är vitt på backen! Men hur mycket snö tror ni vi har? 2cm max? Skulle nog tippa på att det är något sånt. Men jag tror faktiskt att vi ska köpa en pulka idag, hehe. Men vi får väl se på det. Det har snöat även idag, eller ja, det snöar men nu är så minimalt så jag tror det slutar vilken sekund som hellst. Men där ett tag föll stora flingor i massor! Detta varade väl ca 5 minuter eller nått, haha! Men vi kan ju i alla fall hoppas och hålla tummarna på att snön faktiskt kommer och att det blir en vit jul! Men vart detta snöoväder som alla tjötar om har tagit vägen, det begriper jag icket, haha! Antar att vi bor på fel kust om man vill ha snö vid detta laget. Sveriges baksida har ju fått en hel del, moaha! Nåja, det är bara inse fakta att vi inte lär få någon ordentlig snö fören i slutet på februari eller i slutet på mars då man hellre vill ha vår med sol och varmt!

Nu försöker jag få Tindra till att vila en stund. Vi ska nämligen på kalas. Jespers mormor fyller 82 år och vi ska försöka vara där runt 12-tiden, då Tindra normalt brukar sova. Så jag hoppas att hon kan somna en stund nu istället så att hon kan vara glad och social. Men det är tyst från hennes rum så jag gissar att det inte är några problem att få henne att sova. Så nu ska jag alldeles strax väcka min gubbe. Får väl se om han sticker iväg och köper en blomma själv eller om han väntar tills Tindra vaknar så att vi kan åka allihopa. För vi ska nämligen skicka iväg ett paket också.. Med julklappar till norrland.. Aja, det blir nog bra.

Vi ska i alla fall ut och leka i snön sen! Om den finns kvar efter kalaset det vill säga..man vet aldrig..

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack! Vi får flytta in 1:a mars!

Om ni ska köpa en pulka, köp inte Stiga Froggy eller liknande modell. Den har vi till Lily och den suger sig typ fast i marken och är jättetung att dra. Ta en som är platt under, om du förstår vad jag menar? Froggyn har skåror under och det är dem som förstör. Ett litet tips bara! =)

2009-12-16 @ 10:38:59
URL: http://sofiafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0