Varför?

Varför är jag så jäkla trött idag? Kan det bero på att Tindra lyckades trilla ur sängen klockan 4 imorse och jag fick rusa dit? Sen ville hon inte sova själv så jag fick ligga bredvid henne tills hon lyckades somna igen. Ja jag fattar inte hur ungen lyckas egentligen! För kanten är ändå rätt så hög på den sidan, alltså en upphöjd kant så att detta inte ska kunna hända. Men vi får se, nånting får vi göra åt saken. Kanske kan spika fast någon form av kloss och höja upp extraplankan ytterligare? Jesper ska få kika på det när jag väcker han sen.

Idag är det ett barnmorskebesök inplanerat också. Ska bli spännande att se om mina värden har förbättrats något. Jag håller tummarna på det i alla fall! Sen behöver vi handla lite också, som vanligt. Vi har blivit dåliga på att veckohandla igen, hehe. Men ikväll får vi köpa hem nått gott och ha lite fredagsmys tillsammans, äntligen! Det var några helger sedan vi hade det. Det tråkiga är väl att det inte går nått bra på tv på fredagskvällarna. Idol suger ju stenhårt! Till middag funderar jag på att göra tacos. Det var längesen vi åt det faktiskt. Och jag är ju lite sugen på vitlökssåsen jag brukar göra, hihi. Men jag får väl se vad gubben säger. Tror dock inte att han är så emot mitt förslag om jag ska vara ärlig.

Äntligen helg! Puss på er!

Kommentarer
Postat av: mina

God morgon gumman..Inte skoj att vakna sådär mitt i natten att tösen trillar ner från sängen..skönt att hon inte skadade sig..Ni får göra något som inte gör att hon trillar igen..För står att du är trött nu..men skönt att slappa..Håller tummarna att det kommer gå bra ho bm & du har bättre värde i dag..

Tacos är alltid gott till helgen.kram kram

2009-12-04 @ 09:52:16
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kadri

sv. Hahaha tycker du det ? Får inte din man presenter varje dag ?



vilken härligt julig header du har. Hur många barn har du ?

2009-12-04 @ 16:20:47
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: Kadri

sv. hahaha det måste du ju fixa då. Men vad roligt. Jag har 3,5 barn

2009-12-04 @ 17:57:23
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0